9.12.2013

Hämeenlinna state of mind

Viikko sitten oltiin juhlistamassa äidin 50-v synttäreitä Hämeenlinnassa. Otin pitkästä aikaa kameran mukaan, ja koska yritin päästä mahdollisimman vähillä kamoilla, otin mukaani vain 50mm/1.4 -linssin. Soiva peli, mut asettaa omat haasteensa suuren joukon kuvaamiseen pienessä tilassa. Toisaalta tykkään tästä fiiliksestä, et näistä tulee semmonen pieni pala ja pieni hetki -fiilis.

Paikalla oli n. 60 vierasta, ja puolenyön jälkeen superyllärinä oli ihanan Pentti Hietasen esiintyminen! Mahtavaa!

Tarkennusongelmat on tietty kans yks juttu tolla putkella kuvatessa, kun on pakko kuvata täydellä aukolla että valo riittää. Mut aina sieltä joku räpsy onnistuukin :) Tykkään etenkin näistä Pentin kuvien väreistä!

Pikkuveljeni bändi Helsingistä kävi vetämässä erittäin hienon shown juhlissa myös. Settilistalla oli mm. Aki Sirkesaloa, Bee Geesiä, Jamiroquaita, Jean S.:ää jne. Tanssin ihan mielissään mukana melkein kaikki biisit.Ohjelmassa oli kans mm. synttäribingoa, teatterilaisten esitys, jousikvartetti, tarinankerrontaa ja niin pois päin. Ehkä onnistuneimmat bileet pitkään aikaan. Ei ihme että meno jatkukin mun ja muutaman muun osalta sinne aamuseiskaan. Olo oli suht kyseenalainen seuraavat kaks päivää :D

Nyt muuten harmittaa että musta ei oo yhtään kuvaa tuolta, en nimittäin kerinny laittautua yhtään, tukka oli iso pallo ja muuta mukavaa, mikä tietty kuuluu parhaisiin bileisiin :) Mut päällä oli tää mekko, jonka ostin Ranskasta aikoinaan (H&M:ltä, mut eikö Ranska kuulosta raflaavammalta :D) ja ne perus baarikengät jotka ainakin Sarkku varmasti elävästi muistaa!

Mut joo, oon pitkästä aikaa niin fiiliksissä tästä bloggailusta, että voisin lätistä tässäkin taas vaikka puoli päivää. Rakastan jopa näitä Bloggerin bugeja tässä postausta raapustellessa  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti