24.12.2013

Terveisiä myrskyn silmästä

Mun mielestä toi otsikko kuvaa tilannetta erittäin hyvin. Istun täällä kaaoksen keskellä läppärin kans naputtelemassa postausta ja ympärillä on ylläolevan kuvan mukainen meininki. Myös kani on itse tyyneys tuolla romukasan keskellä olevassa häkissään, ja narskuttelee innoissaan pahvilaatikkoa. Muutettiin tosiaan eilen ja kaikki on vielä vaiheessa, sopivasti on joulukin tässä ja sitäkin pitäis ehtiä viettään jossain välissä. 

Meillä on maailman ihanin punainen jääkaappi ja maailman pienin saunakoppero, jota en osaa käyttää. Myös liesituuletin ja vessan hana aiheuttaa pientä päänvaivaa, sekä säilytystilan puute. Kaikki astiat pitäis ahtaa noihin kuvan mustiin minikaappeihin, jotka on oikeesti mitoiltaan jotain 30x70cm. Meillä on kans yksi (1) vaatekaappi, joista 2/3 on vaatetankoja. Mut eiköhän tää tästä :) Tein jo ennakkoon uudenvuoden lupauksen että luovun joka päivä jostain tavarasta. Tammikuussa ois tarkotus varata kans Radiolta pöytä.

Mut joo, tänä vuonna paketteja saa availlakin sit kaikkien edeltävien vuosien edestä, harmi vaan et paketeista ei paljastu mitään uutta tai jännittävää.

Nyt pitänee raahustaa Lidliin kattomaan oisko siellä vielä jotain täytettä jäljellä tohon tyhjään jääkaappiin. Ihanaa joulua kaikille ja toivottavasti teidän joulu menee rennommissa merkeissä kuin meikäläisen :)

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos paljon, vaikka huomasinkin tän ihan liian myöhään :)

      Poista