13.1.2014

Palasia uudesta kodista (Part 2)

Ääk, miten oon muka ollu noin monta päivää postaamatta! No, nyt on inventaario lusittu, ja alkaa ihanan rento työviikko. Kotikin alkaa näyttää jo melkein kodilta ja kuvailin taas muutamia kivoja yksityiskohtia täältä. Myös mun vaatekaappi on valmis, joten kohta saadaan ehkä jo oikea kämppäpostaus aikaseks.

Rakastuin tohon Loft-ämpäriin ensisilmäyksellä. Sopii mun mielestä erittäin hyvin tän kämpän henkeen. Toi on myös siitä hyödyllinen, et sen päällä voi istua! Ja siinä on oikein kiva pehmee istuin, jota kani tykkää valitettavasti narskutella.

Ja koska "ois tylsää, jos ois tylsää" on ollu mottona tässä jo pitkän aikaa, pitää tyyliä rikkoa täysin päinvastasilla elementeillä. Sohvaa pääsi lämmittämään maailman söpöin ja pehmein pöllöviltti, johon on ihana kääriytyä iltaisin.

Ja yks ehdottomia lempijuttuja mulle täällä on noi juuttikankaiset vaatelaatikot, jotka pääsi vaatekaapin päälle. Tossa näkyy kivasti myös toi makuuhuoneen överihieno tapetti, jonka kuviointi on tietyssä valossa ihana kullanhohtoinen.

Näitä laatikoita on siis kolme ja kani oli onnistunu syömään ton oikeimmanpuolisen ton nahkahihnan karkureissullaan uutenavuotena :'(

Seinäkelloksi valikoitui ihana musiikkiaiheinen kello.

Ja musiikkiaiheista on myös naulakko, joka vihdoin saatiin seinään. Oon saanut tän mun äidiltä joskus muutama vuosi sitten, mut en oo koskaan vielä asunu kämpässä, jonka seinään oisin ton saanut porata. Nyt oonkin sitten tästä ihan fiiliksissä :D

Postailen näitä varmaan taas lisää, mut miltä näytti teidän silmään? Mistä tykkäsitte ja mistä ette? :)

Ja en muista mistä suomalaisesta leffasta/sarjasta tää on mutta "tällaista minä olen aaaaaaina halunnut!" :D

2 kommenttia :

 1. Teidän koti on kyllä hurjan kivan näkönen ^.^ Pitää koittaa joskus päästä kattoon sitä paikan päälle!

  -Tuija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa! :) ja määki kyllä tykkään tosi paljon, vielä ku sais kaikki irtoromut johonkin paikoilleen niin jeeeeee :)

   Poista