9.3.2014

Pink SaturdayTässäpä ois eilisen asua :) Oltiin eilen porukalla syömässä Franklyssä ja söin aivan sairaan hyvän vuohenjuustosalaatin, josta nään unia varmaan vielä ens vuonnakin. Ja kun sai kerrankin pistää ykköset ylle, päädyin tohon mun pinkkiin luottomekkoon, jonka voi heittää päälle kyllä melkeen ihan mihin tilaisuuteen vaan. Malli on täydellisesti istuva ja avonainen selkä tuo tohon oman juttunsa :)

Mekon kaveriksi valikoitui valkoinen pitsi-biker, joka on sekin yks mun luottovaatteista. Valkoista halusin sitten myös kenkiin ja nuo kirppikseltä löytyneet kiilakorot oli nappivalinta siihenkin.

Epäröin vähän noitten mustien sukkisten kans, mut päädyin kuitenkin lopulta niihin.

Tuli vähän kiire näitten kuvien kans, hirveetä blurria. Mut joka tapauksessa asusteina oli pöllökello ja toi timanttikaulakoru, joka on mun ainoo tommonen lyhyempi kaulakoru, ja siks todella usein käytössä. Tossa kuvassa näkee kans vähän millanen toi mekon etumus on :)

Nyt jatkan Awkwardin tuijottamista ja koska puunasin eilen koko kämpän, otin myös kuvat kämppäpostaukseen, ja ajattelin käydä nyt vähän läpi niitä kuvia :) Ihanaa sunnuntaita kaikille, mää taidan tänään nauttia elämästä ja syödä pizzaa.

Translation:

I went out to dinner last night (I ate the most delicious warm goat cheese salad that I've ever tasted!) wearing that pink dress. That pink dress is one of my go-to dresses when I can't choose what to wear, and it's perfect for almost any situation. It fits me perfectly and its open back gives it something a little extra. The white lace jacket is also one of my favorites and it can be worn almost with anything. I accessorized my outfit with the new owl watch and a diamond necklace, which is one of my favorites and the only short necklace that I own.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti