16.3.2014

Winter came back


Kylläpäs muuttu maisemat radikaalisti! Viime asukuvissa oli jo suht kesäinen fiilis ja tänään tuolla on täys talvi. Todella outoa kun ei tota lunta oo ollut YHTÄÄN koko talvena, lukuunottamatta jotain viikon pätkää tammikuussa. Mut ei se mitään, kyllä se kevät tulee taas kun on tullakseen :)

Päivän asu on nyt tämmönen Barbie-henkinen, eli överipinkki! Olin ihan varma ulos katsottuani et näistä kuvista ei tuu sitten yhtään mitään, mutta kappas vaan, tulikin aika kivan talvinen fiilis ja mun mielestä toi pieni lumisade näyttää näissä aika kivalta :)

Mitään uutta ei ollut päällä tälläkään kertaa, hame on joku ikivanha muutaman euron alelöytö ja kengät on ostettu Luleåsta kesällä 2011 (oli muuten aika legendaarinen reissu se) kun mun piti muistaakseni löytää itselleni ruskeat matalat kengät. No onhan ne melkeen tietenkin.


Tänään on taas vapaapäivä, jee! Ollaan menossa syömään hipstersisterin kans ja odotan Napolin pizzaa jo nyt kuin kuuta nousevaa, vaikka kello on tosiaan 10 aamulla, heh. Loppukuu syödäänkin sitten nuudelia ja pakastevihanneksia, mut joskus sekin on ihan kivaa.


Piti ottaa kans pari kuvaa Pulmusta kun en oikeen tiedä mitä toi neiti taas touhuaa. Häkki on käännetty ylösalaisin, ja koko ajan on menossa joko hirvee rappaus tai ralli. Tyyppi joutuu nykyään jäähylle vessaan kun riehuu liikaa :') Musta tuntuu että tää sama villitys oli myös viime keväänä. (Okei nyt se tuli tohon viereen rapsutettavaksi :D).

Esittäkää mulle muuten jotain postaustoiveita! :) Ois kiva keksiä välillä jotain uutta näitten asukuvien lomaan :)

4 kommenttia :

 1. Et sitten viitsinyt tylsempää nimeä blogillesi keksiä, toisaalta tylsähän tämä onkin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun mielestä toi Anonyymi on aika paljon tylsempi, enkä voi edes käydä kurkkimassa kuinka tylsä itse olet :'( Tylsää ettet jaksanut edes perustella tota tylsyyttä mitenkään, mielelläni ottaisin kehitysideoita vastaan.

   Poista
 2. Ihanat kengät ja asu kokonaisuudessaan, ja oikeassa olet että lumisade sopii! Se näyttää jotenki nätiltä tossa pinkin päällä.

  Ja ööö yläpuoliselle nyymille vaan että lol ? .. get aaaa life köh köh..

  Tee vaikka päiväpostaus, että niinku selostus koko päivästä mitä olet puuhaillut. Tai 11 faktaa itsestäs tms, ite olen aika uusi lukija niin jotain faktaa tiskiin vaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Tuli kyllä just sopivasti toi lumisade, vaikka eka olin et EIIIII :D Nyymit on kyllä hienoa porukkaa, en vaan jaksa ymmärtää miten ne jaksaa käyttää energiaa paskakommentteihin :D Hei hyviä ideoita, voisin itse asiassa toteuttaa kummankin!

   Poista