31.5.2014

New York City Cops

Mulla on jotenkin hirveen haikea olo. Tänään on koulun päättärit, tyypit valmistuu, ja joka puolella näkyy ihmisiä puvuissa ja mekoissa. Mää tulin just töistä ja laitoin kahvit tippuun, ja oon mietiskelly koko päivän miten siistiä ois jos tänään ois omat lakkiaiset. Se oli nimittäin aivan ihana päivä :) Enkä oo muuten mitään saanut aikaseks sen jälkeen, huh. Mun mielestä on hirveetä et pitäis tietää 15-18-vuotiaana miksi haluaa isona, varsinkin näitten ihanien koulutusuudistusten ansiosta. Ei mulla ainakaan ollu mitään käryä. Suunnittelin lukion lopussa et haen lukeen englantia yliopistoon ja kakkosvaihtoehtona oli international business AMK:ssa, eikä kumpikaan oikeestaan kiinnostanu mua yhtään. Se oli todella ahdistavaa, voin vaan kuvitella miten ahdistavaa se on nykyään kun heti pitäis valita se oikea koulu ja vieläpä päästä sinne. Ja sitten jos se koulu ei olekaan sitä mitä on kuvitellut, niin mitäs sitten? Ja oon aika varma et edelleen monet mun ikäiset tyypit painii noitten samojen asioitten kans ja ihmettelee miksi ovi toisensa perään sulkeutuu naaman edestä.

No joo, semmonen avautuminen. Mut hirmusti onnea kaikille valmistuneille ja lakin saaneille! Mua kans kiinnostaa hirveesti et mihin te ootte hakenu, ja joko tiedätte mitä teistä tulee isona? :)

Nää asukuvat on sateiselta torstai-aamulta, ja tää on kyllä niin paluu juurille -asu kun olla ja voi :D Oon ollu todella fanaattinen The Strokes -tyttö aikoinaan, ja edelleen se on yks niitä bändejä (ehkä ainoo?), jonka paitaa kannan ylpeydellä. Ois niin siistiä nähdä ne kerran elämässään livenä, mut eipä ne oo vielä koskaan jalallaan astuneet Suomen rajojen sisäpuolelle :(

Paita on siis itse tuunattu topiksi isosta miesten bändipaidasta, jonka ostin joskus Tukholmasta. Hattu on Ranskasta, housut perus Dr. Denimit ja kengät Pertti Palmrothin nahkakengät, jotka löysin joskus kirppikseltä 2€:lla (!!). Maailman siistein ruutu-biker löytyi joku aika sitten kirppikseltä, ja on aivan huippu! Ajattelin just naputellakin postausta mun viimeisimmistä kirppislöydöistä :)


Tosta kuvasta tuli aika jännä. En muista näyttäneeni mitään peace-merkkiä kyllä.

Rakkaushattu ja -kengät ja kasa pupun karvaa. En ikinä muista ostaa sitä helvetin teippiharjaa. Siis ikinä. Aargh. Ja kun muistan niin ei huvita.

Laukku on joku vanha Nellyn, johon tuunasin tommoset linnut pari vuotta sitten (mihin tää aika menee???). 

Semmosta täällä, huomenna töihin ja sit yks vapaa. 20 päivää lomaan ja samalla kans Ouluun, jossa vaikutan parisen viikkoa. Ärsyttää jotenkin käydä töissä, kun kaikki muut lomailee. Oon saanu viimeks viettää oikeeta kesää joskus neljä vuotta sitten ja se jos mikä masentaa :D

2 kommenttia :