28.9.2014

Simply Leather

Tänään teki mieli pukeutua pitkästä aikaa mustavalkoseen. Ulkona on niin pirteen aurinkoinen ja lämmin keli, että väriöverit ei käyny mielessäkään. Oon jonkin aikaa visioinu noita nahkashortseja jonkun kauluspaitatyyppisen yläosan kans, ja nyt vihdoin sain aikaseks kokeilla. Peilistä kurkistikin yllättäen ihan omaa silmää miellyttävä näky. Vaikka vietinkin vartin eteisessä etsien sopivia kenkiä, joita ei löytyny, ja näin on käyny nyt ihan liian monta päivää putkeen. Voi olla että sorrun tässä pian jonkinnäkösiin jalkineisiin kunhan vaan tietäisin mitä etsin ja mistä.

Mitään uutta ei taaskaan päältä valitettavasti löydy, shortsit on pari vuotta vanha kirppislöytö, samoiten kengät. Kauluspaita on Ranska-aikoina H&M:stä hommattu, ja laukku on itse tuunailtu jostain Nelly.comin hankinnasta.

On jotenkin vähän väsyneet fiilikset. Mulla on neljä päivää vapaata töistä, ja koulussa käynnin lisäksi ei oo mitään sen suurempia suunnitelmia. Todennäkösesti lojun sohvalla viltin alla teekuppi kourassa. Tosi mielenkiintosta välillä tää mun elämä!

3 kommenttia :

 1. http://colours-and-carousels.blogspot.fi/2014/09/linkita-blogisi-postauksen-loytoja.html

  :)

  VastaaPoista
 2. Ihana asu!! :D Päädyin tänne sitan blogista, mutta onpa tullu vierailtua joskus aiemminkin ja yhtälailla ihasteltua asua :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! :) Mää käyn aina ihastelemassa etenkin sun hiuksia <3

   Poista