21.12.2013

Olivia Burton ♥

Oon ettinyt täydellistä rannekelloa niin kauan kuin jaksan muistaa. Ja oikeastaan olin jo luovuttanut sen täydellisen suhteen. Kunnes googlasin joku aika sitten big white watch ja törmäsin näihin maailman ihanimpiin Olivia Burtonin kelloihin.

Kriteerinä mulla on ollut se, että kellon tulee olla valkoinen hopeisilla yksityiskohdilla ja kellotaulun niin iso kuin laki sallii. Ranneke voisi olla joko hopeinen metallinen tai sitten valkoinen nahkainen. Kellotaulu saisi mieluiten olla klassinen, selkeä ja yksinkertainen. Olin jo melko varma ettei semmoista kelloa ole tän maan päällä, jonka voisin ranteeseeni ottaa killumaan. Ja kun oma rakas viiden euron kelloni lakkasi toimimasta joku aika sitten, oli olo todella orpo.

Alunperin ihastuin tuohon £72 maksavaan valkoiseen klassiseen kelloon valkoisella nahkarannekkeella. Googlattuani itseni Olivia Burtonin sivuille, ihastuin kuitenkin perin pohjin tuohon kolibrikelloon. Kuinka kaunis mutta yksinkertainen! Googlesta löysin myös tuon ihanan pöllökellon, mutta ne lienee myyty loppuun jo aikoja sitten, joka on harmi sinänsä. Enkä löytänyt tuota hopeisenakaan.

Nyt sitten en osaa päättää kumpi olisi parempi: tuo klassinen valkoinen vai ihana kolibri. Ja minkälainen ranneke olisi kiva. Suomessa näitä kelloja näyttää myyvän ainakin www.rannekelloja.fi ja Olivia Burtonilla on myös oma nettikauppa www.oliviaburton.com/shop.

Mikä teistä on ihanin? Pitäiskö mun hankkia tuo kolibri vai perusvalkoinen? Ääk!

4 kommenttia :

 1. Mie ottasin varmaan ton kolibrikellon valkeella rannekkeella, ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl munkin lemppari :) mut silti äääää en osaa päättää :D

   Poista
 2. Pakko saada tollanen kolibri mustalla rannekkeella! ÄÄÄÄÄÄ ;;__;;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo toi kolibri on niin syötävän ihana!!

   Poista