30.12.2013

Palasia uudesta kodista

Hyvää huomenta! Kuvailin tässä tylsyyksissäni pieniä yksityiskohtia uudesta kodista. Täällä näyttää edelleen siltä ku Hiroshimassa vuonna 1945, mut eiköhän oikeakin kämppäpostaus pamahda eetteriin tässä piakkoin :)

Sain töistä halvalla tommosen hyllykön, E kommentoi että "hirveintä mitä sisustuksessa on tapahtunu hetkeen" :D Annoin vapaat kädet ton maalaukseen, mut siinä voi hetki vierähtää. Tää on erittäin tervetullut lisä tavaroiden säilytykseen, täällä kun ei paljon sitä säilytystilaa oo ja tossa on kuitenkin 6 hyvänkokosta laatikkoa.

Pöllö-servettiteline on hommattu jo hyvän aikaa sitten, ja se pääsi ton hyllykön päälle. Servietit on Ambienten ja ne on saatu lahjaksi. Oon nykyään servettiaddikti kun en oo oikein koskaan talouspaperia harrastanu.

Nää pullot on mun lemppariasioita täällä. Kylppäriin tein tosta ihanasta lasipullosta pumppupullon saippualle.

Ja mummilta sain tommosen vielä isomman ja upeemman viulupullon, josta tuli pullo astianpesuaineelle.

Ja Verkkokaupasta käytiin vihdoin hakemassa se haaveilemani 32" valkoinen tv. Tää on just se sama mistä haaveilinkin, ja mun mielestä tää on livenä paljon paremman näköinen kuin kuvissa. Tykkään noista ohuista reunoista.

Sotkasta hommattiin kans tommonen mediahylly, joka maksoi alle 100€.

Ne keittiön kaks minikaappia ei tosiaan paljon lämmitä, joten toi mediahylly pääsi lasivitriineineen oivaksi astiakaapiksi. Ylimmältä hyllyltä löytyy Iittalan Taika- ja Satumetsä-sarjaa. Satumetsä on ehdoton lemppari, mut sen ollessa vaikea löytää oon kans keräilly noita Taika-astioita.

Seuraavalta hyllyltä löytyy äidiltä saadun viinipullon lisäksi Iittalan Senta-kuoharilasit (ei näy kuvassa) ja Bohemia-merkin kristalliviinilasit. Nää on suht legendaarisia kun luulin pitkään näitä joiksikin halppisviinilaseiksi ja äitipuoleni kommentoi kylässä ollessaan kerran et "jaa sulla on tommoset samanlaiset kristallilasit kun mulla!". No, olin siinä vaiheessa jo ryystäny noista hyvän aikaa jotain Alkon kyykkyviiniä ja pessyt nää ihan huoletta astianpesukoneessa :D

Hyllystä löytyy kans ihanat luodinmalliset shottilasit, jotka löytyi töistä.

Ylätasolta löytyy sit vielä Mariskoolit ja hirvee läjä jouluna saatuja suklaita. Tosin nää näyttäis tehneen aika hyvin kauppansa. Fazerin joulusuklaa loppu jo :'''''(

Hyllyllä on kans tuo tädiltäni jouluna saatu pöllöpurkki, jossa oli just sitä joulusuklaata. Nyhyy.

Ja päivän Pulmu onkin sitten surkein ilmestys hetkeen. Raukka haluais tulla jo tutkimaan uutta asuntoa, mut ei voi koska lattia on täynnä kaikkee pikkusälää, joka häviäis heti parempiin suihin. Onneks Pulska pääsee seikkailemaan tilavaan vessaan, jossa on nurkkia koluttavaksi :)

Mut miltäs näytti teidän silmään uuden kämpän jutut? :) Tänään ois vielä luvassa pakollinen Ikea-reissu, jota yritin välttää kynsin hampain. Joudun kuitenkin hakeen sieltä lamppuja, vetimiä ja Expedit-koreja, joten ei auta itku markkinoilla. Ikeassa on myös hyvä tsiigailla huonekaluja, jotka voi sit ostaa puoli-ilmaseks Torista :D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti