8.1.2014

My Year 2013 (Part 3)

No niin, toiseks viimestä viedään :)

Heinäkuu

Musiikkileiri jatkui heinäkuussa vielä noin viikon ajan. Tuskasinta tais olla joka-aamuset orkesteritreenit klo 9-12 kun oli vielä puoliks unessa. Ajeltiin ympäri Oulua ja käytiin mm. Vihiluodossa, jossa en ennen ollu käyny. Hanujen kans vallotettiin Hevimesta pariinkin otteeseen. Leirin loppumisen jälkeen odotti kesäinen Tampere ja tietenkin työt. About viikko töitten alkamisen jälkeen mulle sattu "pieni" työtapaturma ja sormi jouduttiin ompeleen takas kasaan. Tän takia mun kesälomailu jatkui vielä muutaman viikon sairasloman merkeissä. Saikun aikana mm. juhlittiin poikien kans ja jouduin meneen kännissä lääkäriin (:D), juhlittiin bassosiskon synttäreitä ja lainasin pihalta vähän kukkia meidän parvekkeelle. Kun tuli tylsää, karattiin muutamaks päiväks takaisin mökille Saimaan rannalle. Mökillä hattuilin, saunottiin, veneiltiin ja chillailtiin, ja panikoitiin yöllä sitä et joku oli ihan varmaan rantautunu meidän saarelle :D Mökillä luin kans Suomen esihistorian ja käytiin Eilan saarella kahvilla.

Elokuu

Työarki koitti jälleen. Uskaltauduin lääkärin jälkeen Koskikeskukseen ja kävin kaupoilla ekaa kertaa moneen kuukauteen. En ostanu mitään mut tuhlasin rahaa kahvitteluun Ståhlbergillä. Fiilistelin mun tukkaa kiharana ja pidin hattuja, värikin oli haalistunu mukavan oranssiksi. Ostin maailman hienoimman Strokes-paidan Etsystä. Käytiin Tampere-seikkailulla ja pidettiin Vuoresta maailman tylsimpänä mestana. Iskettiin ykköset ylle ja ajettiin Helsinkiin rippijuhliin. Aloitin pitkästä aikaa lenkkeilyn. Tein banaanilettuja ja hommasin Hello Kitty -vaa'an. Loppukuussa alkoi mun kesäloman toinen puolikas ja karattiin taas Ouluun, jossa sain pitkästä aikaa syödä Göremen herkullisen katkarapusalaatin.

Syyskuu

Arki alkoi ja samoiten työputki, joka jatkuu edelleen. Terv. Loman tarpeessa. Juhlittiin työkaverini tupari-synttäreitä ja tein omasta mielestäni sankarille aika hienon jättikortin. Päädyttiin lopulta poikien kans Rumaan. Chillailtiin tyyppien kans meillä. Söin elämäni ekaa kertaa sushia ja haaveilin Marusekin sunnuntaibuffasta. Hattu ja kiharat hiukset -kausi jatkui. Käytiin katsastamassa Les Misérables henkilökunnan ensi-illassa. Mulla oli täydellinen hiuspäivä. Kävin yliopistolla hakemassa uuden kalenterin ja syömässä lempipaikassani Salaattibaarissa. Bassotunnit ja orkesterikin pyörähti taas käyntiin, ja orkesterissa aloiteltiin leppoisasti Brahmsin kolmannella sinfonialla. Pulmu söi pizzalaatikon. Verkku teki mulle söpön kalanruotoletin, jota taisin pitää kaks päivää. Aloitin neulomisen ja hommasin maailman söpöimmän pöllö-lattiatyynyn. Käytiin Särkänniemen Planetaariossa. Join luvattoman monta lasillista soijakaakaota. Käytiin katsomassa Särkänniemen ilotulitukset. Löysin vihdoin farkut sopivalla lahkeella ja ne oli tarkoitettu loppumaan nilkkojen yläpuolelle. Tein itse pinaattilättyjä. 

4 kommenttia :

 1. Kiitos, kun linkitit blogisi :)

  VastaaPoista
 2. hei kivaa, määkin oon mahtunut syyskuuhun :-------D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa joo ja pitäiskö huolestuu et en muista ottaneeni tota kuvaa..... :DD

   Poista