2.1.2014

My Year 2013

Ajattelinpa fiilistellä vähän viime vuotta ja tehdä tämmösen kollaasityyppisen otannan mun viime vuoden touhuiluista. Suurin osa kuvista tallentui puhelimen muistiin, ja bloggailu oli mun osalta aika hiljasta koko vuoden. Näin jälkeenpäin ajateltuna tuntuu että vuosi oli tasaisen hyvä, mutta toisaalta taas tuntuu näitä kuvia kattellessa että koko ajan oli hirvee meno päällä ja tapahtu paljon kaikkea siistiä. Teen tän useammassa osassa että tässä säilyy joku tolkku :'D

Tammikuu

Vuosi vaihtui hanujengin kanssa mökillä, mukana oli näköjään myös Amadeus ja Mozart. Wolfgang luuraa ilmeisesti jossain. Kävin näköjään vielä myös koulussa. Kaverini Jarkko Oulusta oli käymässä Tampereella, ja jostain syystä kaljalla käynti venyikin sitten vihreitten itsemurha-drinkkien ansiosta Alanyasta Rumaan. Käytiin myös näköjään Pulterissa ja Rodeossa bilettämässä. Aloitin orkesteriurani sinfoniaorkesterissa. Oli myös James Bond -konsertin uusinta Tampere-Talossa ja tietysti legendaariset jatkot.

Helmikuu

Elämä alkoi palautua normaaliin arkeen ja seesteisyyteen. Söpöilyä ja kämpän raivosiivousta, sairastamista ja Suitsin tuijottamista. Hommasin uuden luurin ja addiktoiduin Instagramiin. Singstar-bileet/chillailut meillä. Bassonsoittoa. Lempiasuna The Black Dahlia Murderin paita ja kukkahame.

Maaliskuu

Helmut oli meillä pelaamassa juomapeliä ja Pulmu hyppäs pöydälle tuhoten kaiken. Vahinkomätsättiin omat asumme yks sunnuntai. Oli bileet Verkulla. Käytiin Hämeenlinnassa äidin ruuilla. Maaliskuu oli hattukuukausi. Oltiin matkalla yrttitiedon tunnille PS1:en Harry Potter ja salaisuuksien kammio -pelissä. Tukka oli vahingossa hyvin monena päivänä. Viimeset viisaudenhampaat kiskottiin pois. Soitin taas bassoa. Käytiin seikkailulla mun lempipaikassa ja meinattiin jäätyä pystyyn. Oli mun synttärit, joita päädyttiin lopulta viettään Dorikseen. Oli tylsää ja pelasin yksinäni Tony Hawk 2:sta turkinpippurishotin siivittämänä. Kuukauden lempivaatteita oli punaset farkut, tommonen kiva hopeinen toppi ja musta hattu.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti