19.1.2014

Un matin magnifique

Tiedättekö sen ihana aamu -fiiliksen? Sen kun huone kylpee auringonvalossa ja tuntuu et tästä tulee hyvä päivä. Oon muutenkin aamufiilistelijä, tykkään herätä aikaisin ja touhuilla omia juttujani. Muhun ihana aamu kolahti tänään, kenties vapaapäivän ja hyvin nukutun yön ansiosta. Vilkaistuani ikkunasta ulos pistin kahvit tippuun, päästin kaniinin vapauteen ja raahustin kattoterassille kameroineni ja lempitalvikamppeineni. 

Tämmöset on siis mun tän vuoden lempparit. Leijonahuivin pyöräytin tossa alkusyksystä ja rakastan sitä ja tota väriä syvästi. Pipo on maailman pehmein ja ihanin ja maksoi kolme euroa töissä. Kolme kokoa liian iso ja kakskyt lisäkiloa tuova talvitakki maksoi syyskuussa kirppiksellä kympin ja viime talvena hankitut konjakinväriset nahkasaappaat on ehkä täydellisin kenkähankinta jonka oon elämässäni tehnyt.

Kameran kaukosäädin on siis kadonnut mystisesti, mut sillä ei oo hirveesti väliä koska se oli muutenkin surkee ja tilasin jo joku aika sitten uuden (joka ei oo valitettavasti vielä saapunut). Huonompi homma onkin, et oon kadottanut sen levyn millä kamera tulee kiinni jalustaan. Ei paljon naurata nimittäin. Saako niitä jostain uusia?? Toivottavasti se vielä jostain ilmaantuu ja kaukosäädin saapuu niin voin räpsiä vähän parempia kuvia tänne blogiinkin. Toi kattoterassi ei oo nimittäin ollenkaan huono paikka näiden asujen kuvailuun :)

Näköalatkaan ei oo yhtään paskemmat.

Talvivaatteiden alla mulla oli ja on ollut hyvin useana päivänä yksi lemppareistani, pinkki salmiakkikuvioinen jättikokoinen neule. Tää löyty kans joskus kirppikseltä parilla eurolla ja on jotain 80-luvun H&M:n mallistoa :'D

Ai niin ja fiilistelen myös sunnuntaita. Taidankin fiilistellä kaikkea mitä muut ei.

Mitäs tykkäsitte talvijutuista?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti