26.2.2014

Ebay shopping for Samsung Note 3

Ebay on tunnetusti kännykkäkuoritaivas, ja käännyin kyseisen sivuston puoleen taas kun hommasin uuden luurin. Ja koska en oikein osannu sitten päättää mitkä tilaan, niin tilasin viidet (hups) erilaiset suojat tohon puhelimeen. Okei, en myöskään tienny minkälaiset kuoret ois parhaat, joten päätin hieman kokeilla eri vaihtoehtoja.

Kissakuoret oli niin hassunnäköset, et oli pakko tilata :D Näissä kuorissa luurista tulee hervottoman ison näköinen. Nää maksoi n. 7€ postikuluineen.

Päätin sit kans kokeilla tommosta lompakonmallista kuorisysteemiä, joka on mulla nytkin käytössä. Maksoi n. 9,50€ postikuluineen. Kameraa muistuttava takakuori oli kans niin hauska et piti tilata, plus että mun puhelin on sen kokonen et toi näyttää kaukaa katsottuna oikeesti kameralta. Tälle tuli hintaa postikuluineen 2€, joten en menny konkurssiin tän hankinnan ansiosta.

Minni-kuori on söpö ja mattapintainen ja kustansi n. 3,60€. Game Boy -kuori on vähän samaa sarjaa kuin toi kamera, näyttää tosi aidolta kun koko on about sama. Tää maksoi semmoset 3,40€.

Nää on kyl kaikki tosi kivoja, mut en tiedä mikä näistä on se käytännöllisin, joka jää jokapäiväiseen käyttöön. Mut mikä teidän mielestä oli kivoin? Ja millaset kuoret on ollu teidän käytössä parhaita just kosketusnäytöllisiin puhelimiin?

Translation:

I went a little over the top with these cellphone covers that I had to purchase for my new Samsung Galaxy Note 3. I bought these all from Ebay and they were all quite inexpensive (from 2€ to 9,50€). I haven't really chosen my fav just yet, but I'm currently using the wallet-like thingy that resembles a bear. Which one do you like the best? And which kind of cover do you think protects your phone the best?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti