23.3.2014

101 Dalmatians


Tulipas sitten muutaman päivän tauko. Yritin postailla perjantai-iltana tyyliin "käynpä nopeesti nakkaan nää kuvat blogiin". Nopeesti, joo my ass, ei menny taaskaan niinku Strömsössä. Ensin kaivoin puhelimesta kuvat, editoin ne ja uppasin Flickriin. Tässä kesti tietty oma aikansa. Sitten tulin koneelle avaan Paint Shop Pron. Ei toimi. Siirrän PSP:n koneelle ulkoselta, ei toimi. Revin ulkosen irti ja laitan takas, ei toimi vieläkään. Lataan PSP:n uudemman version koneelle, kyseessä rar-tiedosto ja E:n koneella ei tietenkään oo Winrarria. Lataan Winrarin, joka on väärä ja kone on täynnä haittaohjelmia, joita yritän poistaa seuraavan tunnin ajan. Saan ladattua oikeen ohjelman ja asennettua uuden PSP:n, joka on ärsyttävä ja jumittaa. Tässä vaiheessa oli menny about 2h, joten päätin et postailu siirtyköön seuraavaan päivään. Bloggailu ei todellakaan oo mitään iiseintä hommaa, tämmösen peruspostauksenkin vääntämiseen menee vähintään se pari tuntia, jos kuvien ottamiset ja lataamiset lasketaan messiin.

Mut joo, tänään tekniikka näyttää toimivan astetta paremmin ja tässä oiskin tän päivän asua :)

Tartten selkeesti toisen tommosen löysän hameen, melkeen kaikki mun hameet on tiukkoja kynähameita. Haaveilen kans eniten uusista Consseista, mut kuukauden googlailu ei oo vieläkään tuottanu tulosta. Tai tulos on lähinnä se, et oikeet kengät on löytyny, mut kokoo ei. Terveisin minijalka.

Rakastan tota reppua, jonka löysin viime keväänä kirppikseltä parilla eurolla. Tartteisin ton rinnalle kyl toisen vähän isomman repun, ja oon ehkä löytänykin jo sopivan!
Semmosta tänään, yritän nyt asentaa ton PSP:n edellisen version takas. Ja voisin kattella vähän noita muitakin kameraan ilmestyneitä kuvia, ois kiva saada ne tänne blogiin asti :) Ihanaa sunnuntaita kaikille, allekirjoittanut aatteli ottaa tän päivän hyvin rennosti, takana on nimittäin ihana mutta raskas työviikko.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti