11.3.2014

Cribs!

No niin, tässäpä ois nyt kuvia kämpästä :) Muutettiin tänne tosiaan jouluna, ja tää on tämmönen kompakti reilun 40 neliön asunto keskustassa vanhassa kivitalossa. Tää on samankokonen kun meidän edellinen kämppä, mut silti tuntuu että tää on paljon tilavampi, vaikka säilytystilaa täällä onkin tosi minimaalisesti. Toisaalta se on vaan hyvä, ettei tuu kerättyä mitään turhaa romua.

Aloitetaan makuuhuoneesta :)

Makkarissa on ihana lattia ja överi barokkitapetti, joka on mun mielestä just sopivan överi eikä liikaa. Toi iso peili on kans mun lempparijuttuja täällä.

Tossa näkyy vaatekaappi, joka oli täällä valmiina. Todella pieni ja epäkäytännöllinen, ja tohon piti ängetä kahden ihmisen vaatteet, kengät ja laukut. Tilannetta helpottamaan ostin noi ihanat juuttikankaiset säilytyskorit ja kaapin vieressä oleva hyllykkö toimii säilytystilana sukille ja alusvaatteille, kun taas toi valkonen senkki pitää sisällään siivousvälineet ja pesuaineet :)

Liukuovi on kans kiva, ja se vie olohuoneeseen. Liukuoviseinällä on toi kuutiohylly, joka on täynnä romua. Mun on tarkotus ostaa lisää noita koreja Ikeasta, mut haluaisin vaihtaa ne kaikki ruskeiksi ja se ei oo mikään halpa operaatio. Tuo normaali ovi vie vessaan.

Ja tän näkönen on meidän huussi. Tuolla perällä olevien liukuovien takana on mun vaatekaappi plus liinavaatteet, pyyhkeet ja siivoustarvikkeita. Tuo kaappi oli alunperin tyhjä ja oli aika mielenkiintonen operaatio saada sinne aikaseks hyllyt. Tykkään hirveesti tosta lattiasta ja tosta kivisestä altaasta, vaikka siinä on inhottavia kalkkijäämiä, joita ei saa pois yhtään millään (vinkkejä otetaan vastaan). Lattialla oleva seepramatto on aivan ihana ja maailman pehmein!

Vessanseinällä on jättikokoinen peili, josta tykkään hirveesti. 

Sitten olkkariin :)

Tässäpä ois meidän olkkari ja samalla tupakeittiö.

Olkkarista mennään makuuhuoneeseen ja eteiseen. Liukuoven edessä on meidän uus keittiönkaappi, jota ei olla saatu seinään, koska entiset kaapit ei lähde seinästä irti. Ei paljon naurata :D Mutta toi kaappi saa toimia nyt säilytystilana ja pöytänä, ja ollaan vähän mietitty et hommattais samankokoinen pieni baaripöytä, tuo on nimittäin aika näppärän kokoinen!

Tossa näkyy sit se keittiöpuoli ja ne kaks minikaappia, jotka ei lähde irti sitten millään. Noihin kahteen pikkukaappiin pitäis tosiaan ängetä kaikki astiat ja kuivaruoat, ei vaan onnistu vaikka en omista paljoa kumpaakaan. Mut rakastan tuota kivilaattaseinää ja keittiö on saatu kyllä hyvin toimivaksi, vaikka onkin noin kompakti kooltaan. Piilotettuna kaapista löytyy jopa tiskikone. Olkkarissa taas on ihan liikaa tavaraa, josta haluaisin eroon.

Ja tossa näkyy sitten pätkä eteistä, ja eteisestä mennään myös saunaan. Niin ja tosiaan keittiö on muuten hyvä, mut meillä ei oo roskiskaappia, ja sen takia piti hommata tuo peltitörppö. Tosin se sopii tän kämpän tyyliin kuin nokka päähän. Tossa vasemmalla näkyy kans kaappi, joka oli täällä valmiina, ja siellä on kenkiä ja takkeja. Toi matkalaukku on täynnä kirjoja, enkä tiedä mitä sille tekisin. Haluaisin noitten liukuovien päälle kirjahyllyn. Täällä on niin korkeet huoneet, että niitä pitäis hyödyntää jotenkin.

Ja tässä sitten eteistä. Lattia on tommosta ihanaa kivilaattaa. Eteisestä tykkään muutenkin, mut meillä on kyllä ihan liikaa takkeja ja kenkiä!

Ja sitten vielä kuvia suihku-/saunaosastolta.

Saunan oveen tuli kahvaksi basson kielenpidin, tykkään tosta aivan liikaa.

Sauna on tosi pieni ja korkee koppero, mutta yllätyin miten hyvät löylyt tuolla saa! Ehkä parhaat sähkösaunalöylyt mitä oon kokenu. Tuolla katonrajassa menee tommoset ledit.

Kiuas ja toi kiviseinä on ihan sairaan hienot. Ja myös kalliit, törmättiin noihin nimittäin K-Raudassa vahingossa kun oltiin kattelemassa jotain muuta.

Kiuluna on ihana tummanpunainen Rento-kiulu. Kauha on samaa sarjaa ja Rentoa löytyy myös löylytuoksujen muodossa. Samaa sarjaa haluaisin myös saunatyynyt ja laudeliinat, mut en oo vaan saanu aikaseks hankkia.

Semmonen kämppä on siis tää, mitäs tykkäsitte? :) Mulle tää asunto oli rakkautta ensisilmäyksellä ja herään täältä joka aamu hymyssä suin. Rakastan vanhoja kivitaloja ja tää on aivan täydellinen yksilö täydellisellä sijainnilla. Tässä kämpässä on myös tosi hyvin kunnioitettu tän talon piirteitä, eikä tää oo yhtään ykstoikkonen. Tykkään hirveesti et tässä on jonkunlaista potkua ja rujoutta, oon niin kyllästyny katteleen valkosia asuntoja ja sisustuksia ja edellisessäkin kämpässä kaikki oli vaan sitä valkosta. Onneks päästiin muuttaan tämmöseen just meidän näköseen asuntoon.

Translation:

My cribs a.k.a. where I live :) I just love this apartment, there are literally no words to describe how much. 

14 kommenttia :

  1. Ihana asunto!
    Ootko kokeillu cillit bangia kalkkijäämiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Oon kuullu aika negatiivista palautetta siitä niin en oo viittiny uhrata siihen rahaa :D

      Poista
  2. Aivan sairaan ihana kämppä, huhhu!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) mää oon tästä kans erityisen fiiliksissä!

      Poista
  3. Kalkki lähtee etikalla! :) Tee etikka-vesiliuos ja puristele vaikka rätillä pieni lammikko kalkkitahrojen päälle ja anna vaikuttaa jonkin aikaa. Etikalla voi puhdistaa myös kahvinkeittimen ja suihkun suutinpään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo googlasin kans joskus et sen pitäis toimia, pitääpä kokeilla :)

      Poista
  4. Okei, tää on ehkä maailman ihanin kämppä minkä oon nähny. :o Mulle tulee ihan hengitysvaikeuksia ku huokailen ihastuksesta niin kovaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mää kans fiilistelen tätä ja lujaa :)

      Poista
  5. No nyt on hieno kämppä! Kelpasi kyllä tännekin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö! En voi uskoa et ollaan saatu tämmönen!

      Poista
  6. Katteellinen piu :(20/3/14 02:46

    No just joo Paula!!

    Me asutaan väliaikasesti tässä tuon miekkosen yksiössä, yks huippukämppä olis katottuna mutta terve, ei yhtään nuin siisti (mut on se sentään mestan vieressä..)! Hullu kämppäkuume päällä niin mää vaa masennun ku nään tämmösiä. En tuu teille ikinä kyllään. Tai voin tulla, mut en välttämättä lähe sieltä koskaan pois.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tuu kylään jooooooo :) Ei se haittaa vaikket lähtiskään! Meinasin sanoa et onko lähellä mun vanhaa kämppää mut eihän se mesta enää siinä oo :( Tää on kyllä aivan liian ihana, en voi jotenki vieläkään käsittää että on käyny näin hyvä tuuri tän kans, sijaintikin on paras mahdollinen. Missäpäin te nyt majailette? :)

      Poista
    2. Vieläki katteellinen piu25/3/14 03:44

      Pakko kyllä keväämmällä tulla käymään! Pussikaljalle ok? Ok!

      Ja joo eipä oo enään vanhaa mestaa, inhottaa ettei sinne pääse ennää ikinä :( Mut saa nähä, toivottavasti päästäis muuttaan sen uuden mestan naapuriin, se ois semmonen ihana ullakkohuoneisto! Asutaan nyt toppilansaaressa, mää toivon että kesäksi päästäis tästä pois. Vaikka kesällä tää sijainti on ihan paras kun on nallikari kivenheiton päässä! Tää on vaan niin miehen kämppä ku voi olla, ei täällä ollu edes ruokapöytää ennenku tuotiin mun kämpästä tuo nykynen! Verhot sentään on ikkunoissa :D

      Poista
    3. Jooooooo oooooooooo!! Todellakintodellakintodellakin. Oi ihanaa, ullakkohuoneistot on ihania! Haha meillä ei oo ruokapöytää eikä verhoja.... :D

      Poista