28.3.2014

Tampere-kirppistelyä & avautumista

Tampereen kirppiksistä puhuttaessa tulee usein esille Radio ja Bonus. Bonuksella kävin viime kesänä pari kertaa, enkä tykänny yhtään. Tyly henkilökunta, ahtaus & tungos, korkeat hinnat, joka toinen pöytä täynnä H&M:ää ja Ginaa. Radiolla kävin pari viikkoo sitten ja täysin sama toistui. Päätarkotuksena oli ettiä töihin kelpaavia mustia farkkuja ja saldo oli seuraava: 2x haaroista rikkinäiset yksilöt, yhdet kulahtaneet (hinta 15e). Anteeksi mutta mitä helvettiä teidän päässä liikkuu, arvoisat myyjät? Epätoivoinen yritys rikastua on niin ilmiselvä kummallakin kirppiksellä, että ei hyvää päivää. Kaiken huippu tais olla pöytä, joka oli täynnä just meiltä ostettua uutta tavaraa puolta korkeammalla hinnalla, ja mun tuskin tarvii edes aloittaa pöydistä, jotka notkuu täynnä uutta tavaraa.

Bonus meni kertaheitolla boikottiin, samaa suunnittelen Radion osalta. Toisaalta olis suuri houkutus viedä sinne myyntiin vaatteita, jotka on ehjiä ja maksimihinta viiden euron luokkaa. Eikö ideana nimenomaan oo päästä vanhoista tavaroista eroon? Se pöytävuokra kuitenkin maksaa ittensä takaisin korkojen kera kun tavaraa on sopivasti, hinnat kohdallaan ja jaksaa pikkasen panostaa myös esillepanoon ja siivoukseen.

Ainoa kirppis, josta oon täällä tykännyt, on Nekalassa sijaitseva Kirpputori Silinteri. Harmikseni en oo pitkään aikaan ehtinyt kyseiselle kirppikselle katselemaan tarjontaa. Kirppiksen yleisilme on raikas ja avara ja tarjontaa löytyy vaatteista huonekaluihin ja henkilökunta on mukavaa ja avuliasta. Totta kai joukossa on myös ylihinnoiteltuja pöytiä, mutta parhaat löydöt oon tehnyt nimenomaan Silinteriltä.

Vinkatkaapa mulle arvoisat tamperelaiset teidän lempikirppareitanne! Ja muutenkin: mikä teitä ärsyttää kirppiksillä nykyään?

Tämmöset kaks juttua löytyi viimeksi Radiolta:

Dr. Denimin harmaa löysä toppi 2,5€.
Lasten söpö pallollinen shortsipuku, 4€. Tää tulee niin oleen ykkösvaate kesällä mökillä!

2 kommenttia :

 1. Mua ärsyttää hintataso! Itsepalvelukirppareilla pyydetään monesti ihan älyttömiä summia esim. vähän kulahtaneista H&M:n trikoovaatteista. Aika älytöntä! Viime sunnuntaina olin myymässä kirppiksellä, ja mua taas jäi harmittamaan se, ettei hyväkuntoisista vaatteista maksettu edes kolmea euroa. Jouduin myymään muutaman jutun paljon halvemmalla kuin oisin halunnut. :(

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä. Ihmiset ei enää tiedä mitä tarkottaa hinta-laatu-suhde :( Toivottavasti tilanne alkaa muuttua pikkuhiljaa parempaan päin, on niin harmi että kaikki hyvät kirppikset alkaa mennä tohon muodin kaatopaikka -suuntaan.

   Poista