2.3.2014

Yellow MorningIhanaa sunnuntaiaamua kaikille :) Tänään on tosi harmaa päivä, joten päätin piristykseksi kiskasta ylle keltaiset sukkikset. Ja aika kivasti ne mun mielestä istuu ton pitsimekon ja valkoisten kiilakorkojen kans.

Ja aika täpinöissäni oon kans tosta uudesta pöllölaukusta, jonka tilasin mistäs muualtakaan kuin Ebaysta tossa joku aika sitten sillon kun tilailin niitä muitakin kamppeita. Laukku tais maksaa jotain 5€ ja on kyllä aivan äärettömän söpö ;___;

Semmoset vaatteet tänään, mitäs tykkäätte? :) Oon ihan innoissani, rankka työviikko on vihdoin takana ja tänään on luvassa vain ja ainoastaan chillailua. Joudutaan ehkä piipahtaan Ikeassa ostaan pari juttua (blaah) ja sen jälkeen on luvassa leffailta Korson merkeissä ja ajattelin kans käydä nappaan mukaan jotain hyvää leffaevästä Punnitse&Säästästä :) Näillä mennään. Nyt alan keitteleen kahvia ja rapsuttelen vähän tota huomionkipeetä kania, joka ei oikein osaa pysyä paikoillaan.

Translation:

Happy Sunday for everyone :) The weather today is really dull & grey so I decided to cheer it up with some yellow. Also I'm so excited about my new owl bag that I ordered from Ebay a while ago. I think it's a perfect match with those yellow tights. What do you think?

I've had a pretty rough week at work, so this Sunday is totally dedicated to chilling, and I'm so looking forward to that! We're prolly gonna have to go to Ikea though to get a few things but after that it's well-deserved movie time :)

4 kommenttia :

 1. Laukku on tosiaan jeppis

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks je! Tekis hirveesti mieli tilata sama jossain toisessa värissä...

   Poista
 2. Anonyymi9/3/14 14:55

  Aivan ihana vaatekokonaisuus. I love it! t. hipstersister

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiiitti ♡ määkin kyllä viihdyin :)

   Poista