4.4.2014

4x Converse

Converset on mun lempikengät vuodesta toiseen. Jostain syystä en oo kuitenkaan koskaan päätyny hirveesti keräileen niitä syystä tai toisesta. Pari päivää sitten päätin kuitenkin hommata täksi kevääksi uudet popot ja tämmöset tarttu mukaan.

Ihanat mintunvihreät Conssit! Ja nyt mulla on hirveä ongelma kun mun uus huivi on ihan pikkusen enemmän siniseen taittava, jota oisin toivonu myös näiltä. Mut tän evään sävy on ilmeisesti tää vihreempi ja sen kans eletään :D Mut eiks oo söpöt? :3

Ajattelin sitten näitten kuvaamisen lomassa, et kuvataanpas kaikki muutkin Converse-kaverit jotka mun kaapista löytyy. Niitä kun ei ole kuin tää 4 paria.

Nää on mun ekat aidot Converset, jotka löysin Kuopion kirppikseltä muistaakseni ysin keväällä. Muistan et nää makso 20€ ja olin monta viikkoa ylpeä tästä löydöksestäni. Kävelin kyllä pelkissä Consseissa (tai feikki) ton ysiluokan ja lukion ekan alun. Sit ostin Vanssin pääkallo-sliparit ja ne ja sliparit yleensä ei sit mun jalasta irronnutkaan ennen kevättä 2009, jolloin aloin käyttää tennareitten lisäks muitakin kenkiä ja etenkin korkkari-innostus alkoi nostaa päätään.

Näitä voi käyttää siis tolleen pitkävartisina tai sit taitettuna alas, jolloin sisältä paljastuu ihana armyvihreä kangas :) Kumpi teidän mielestä näyttää kivemmalta?

Punaset hommasin sitten Bangkokista vuonna 2007. Muistan ku olin ekana lomapäivänä Conversen liikkeen edessä ja kääntelin mielessäni niitä paikallisia hintoja euroiks. Converset 15 euroa. WAIT WHAT. Ostin tolla samalla reissulla Vansin norsu-slip onit, jotka möin sittemmin eteenpäin kun olivat mulle loppujen lopuksi liian isot. Mut joo, jos en ois ollu rahaton teini back in the days, olisin kyllä ostanu koko Conssin liikkeen tyhjäksi.

Mustat Converset ostin sitten keväällä 2011. Havahduin siihen et aina oli tarvetta mustille Consseille, mut se investointi oli aina tuntunu liian suurelta kun ois voinu ostaa jotku mielenkiintosemmatkin popot, jos tiedätte mitä tarkotan :D Mut nää on kyllä ollu ihan ykköset tänä keväänä varsinkin ennen noita mintunvihreitä.

Mut mitkä oli teidän lempparit? Ja onko siellä ruudun takana muita Converse-hulluja, millaset Converset te haluaisitte just nyt? Converset jalassa hiihdellessä tulee kyllä aina niin hyvä fiilis, ne taitaa kyllä olla niin mun juttu :)

Ja siinä vielä koko arsenaali. Nyt pohdiskelen et jaksaisinko tehdä Vansseista samanmoisen postauksen. Nyt kutsuu työt niinkun jokasena muunakin päivänä tällä viikolla, ärsyttää et tälle blogille ei oo ollu tarpeeks aikaa tällä viikolla, mut onneks tässä on tulossa pari iisimpää työviikkoa ja voin ehkä tännekin kehitellä jotain spessua :)

Translation:

These are all my Converse, I bought the mint green ones this week after a long search & some epic googling.

2 kommenttia :

 1. Oon aina jotenki pitänyt merkkituotteiden ylistämistä hienohelmojen juttuna, kun kerta ihan yhtä hyviä tuotteita saa myös halvemmallakin. Mutta converse merkki olikin mun ensimmäinen poikkeus. Koska olin vuoden sisällä onnistunut rikkomaan 3 laukkua, päädyin sitten ostamaan converse laukun koska se vaikutti kestävältä. Ja mullahan on vieläkin se laukku ehjänä, en tosin kehtaa käyttää kun niin kulahtaneen näköinen.. Käytin varmaan sitä yli 3 vuotta päivittäin.
  Näitä All Star kenkiä omistan kahdet parit, oranssit ja vihreät, ja ovat hyvin pysyneet ehjinä vaikka näilläkin on tullut marssittua pitkin vuosia. :) Innostais kyllä kokeilla muitakin conversen tuotteita!

  Ah, nuo pitkävartiset on kyllä aivan ihanat, etenkin taitettuna! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, oon samaa mieltä. Mut yksiäkään Conversen veroisia tennareita ei oo kyllä tullut vastaan, on ne vaan niin hyvät jalkaan ja kestää kulutusta :) Merkistä en maksais itsessään koskaan, vaan aina laadusta :) Ja hei mulla on kans Conversen laukku! Tosin ei oo tullut käytettyä sitä hetkeen, se on aivan uudenveroinen edelleen vaikka on varmaan 7 vuotta vanha :D Näin kaupassa kans Conversen uusia putkikasseja, nekin oli aivan ihanan näköisiä. Tosin vähän vierastan tuotteita, joissa merkki on printattu isolla kylkeen.

   Poista