16.4.2014

April Fools 2005-2014 (part 2)

Tässä ois sitä lupaamaani jatko-osaa eiliselle postaukselle :)

2010

Ensimmäinen vähemmän sekava kevät (kyllä, semmonenkin oli joskus). Olin ekaa vuotta amkissa opiskelemassa international business'ia, joka ei ois voinu vähempää kiinnostaa, mut olin hyvä englannissa enkä kestäny ajatusta toisesta välivuosi-sluibailusta. No, onneks menin tonne, koska tutustuin aivan huippuun porukkaan ja muutama toveri tolta ajalta on remmissä edelleen :) Tukka blondiutu jo edellisenä kesänä, jonka seurauksena tukasta tipahti itsestään semmoset 15 senttiä pois ja olin todella katkera. Tyyli alkoi hioutua emovuosien jälkeen vähän tyylikkäämmäksi. Noihin aikoihin aloin myös ymmärtää mun funktion tässä elämässä: musiikki. Ainoa asia, mihin mulle on lahjoja suotu minkään vertaa. Aloin suunnitella musiikkitieteen opintoihin hakeutumista, ja ainoat vaihtoehdot seuraavaksi asuinpaikkakunnaksi oli Tampere ja Helsinki.

2011


Tulin Ranskasta vaihdosta ja muutin 64-neliöiseen keskusta-asuntoon. Elämä oli todella vaiheessa ja mut valtas tietynlainen tyhjiö: luin pääsykokeisiin ja turhauduin Ouluun. Olin kans aika yksinäinen tuolla isossa kämpässä ja muutenkin jotenkin vaan turhautti ja kyllästytti kaikki. Tukkaan värjäiltiin tommosta keskiruskeeta mutta ei se pysyny kauaa ja olin taas melkein blondi.

Tommonen se oli ennen värjäystä, vähän tommonen strawberry blonde. Näyttää omaan silmään aika hyvältä tälleen pitkän ajan jälkeen.

2012



Nyt ollaankin sit jo Tampereella. Kämppäkin jopa sama kuin vielä ennen joulua. Opiskelin ekaa vuotta yliopistossa, päivät kului koulujuttujen lisäks roller derbyn ja bassonsoiton merkeissä, ja olin just muuttanu silloisen poikaystäväni kans yhteen. Tukka oli aika siisti tommonen ombre, yläosa oli omaa väriä ja alaosa vanhaa blondia.

2013


Ja taas oli meininki täysin eri kuin vuotta aiemmin. Tukasta tuli edellisenä syksyllä punainen, ja kyllä se vaan niin menee, että punapäillä on aina hauskempaa. Ei menny viikkoakaan värjäyksen jälkeen kun alkoi tapahtuun ja elämä meni kertaheitolla uusiksi.
Ai että. Kun tota tukkaa kattelee niin tekis mieli ottaa väripurkki kouraan nyt ja heti. Mutta en saa. Yhyy.

2014



Ja tältä mää näytän nyt. Tukka on haalistunu kirkkaanpunaisesta tommoseen aika kivaan oranssiin, ja elämä on kivaa ja lepposta ilman mitään turhia draamailuja. Saas nähdä mitä tästä vuodesta vielä kehkeytyy, ainakin tää on lähteny ihan lupaavasti käyntiin. Nyt kun kattelee näitä, niin tulee vaan mieleen miten nopeesti on menny vuodet 2010-2014, ja tuntuu et aika menee koko ajan vaan nopeemmin ja nopeemmin, vaikka ois kiva että se kello vois pysähtyä ihan vaikka vaan tähän päivään.

Mitkä oli teidän lempparikuvia/-tyylejä? :) Mää lähden nyt jonotteleen mummojen kans pankkiin, aargh.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti