15.4.2014

April Fools 2005-2014 (part 1)

Yks mun lempparijuttuja blogeissa on aina erinäiset nostalgisoinnit ja vanhat kuvat. Selailen usein vanhoja kuvia, ja koska oon järjestäny kuvat koneelleni kuukausittaisiin kansioihin, tuntuu tosi luonnolliselta katsella aina kuvia samalta kuulta mutta edesmenneiltä vuosilta. Ja koska musta on toivottu jotain infontynkääkin täällä blogin puolella, niin nää kuvat vois selkiyttää vähän kans sitä kuka mää oon :)

Tässäpä siis kuvia huhtikuulta, vuosilta 2005-2014! Teen tän kahdessa osassa, joten tässä olis siis vuodet 2005-2009.

2005

Asu, jonka laitoin ysiluokan vappuna päälle, ja josta kohistiin jonkun verran. Tässä kuvassa mulle jotenkin kiteytyy ton aikanen minä. Ysillä aloin löytää oman tyylini, kun olin siihen asti tallustellut ihan tavallisissa kuteissa ja jossain vaiheessa tajusin että tää ei oo yhtään mua.

Oon aina ollut siinä mielessä onnellinen, että tyylini löytymisen jälkeen mua ei helvettiäkään kiinnostanu se, mitä muut siitä ajatteli. Ton pallopaidan ompelin itse ja se oli mun ehdoton lemppari monen vuoden ajan. Voisin käyttää tota edelleen mut sitä ei enää oo :(

Pukeuduin todella värikkäästi, ja taisin saada jonkun vuoden persoona -diplominkin sillon ysin lopussa.

Beatles oli todella kova sana tolloin. Hyvänä kakkosena Sex Pistols. Ton kevään aikana rakastuin kans Hanoi Rocksiin.

Ekaa kertaa Lontoossa pääsiäisenä 2005. Olin jotenkin todella overwhelmed siitä persoonallisten tyyppien ja coolin vaatetuksen määrästä. Eka kerta Camden Townissa jäi todella elävästi mieleen.

2006

Lukion ekan kevät. The Strokes oli elämä, samoiten raitapaidat, pinkki ja tennarit. Tollon keväällä alkoi erinäinen sekoilu ja tutustuminen maailman parhaimpiin tyyppeihin. Meidän bändi sai alkunsa tollon.

Tää kuva on varmaan yks mun lemppareista. 

2007

Vappulook lukion tokalla. Toi kevät oli varmaan edeltäjäänsäkin sekavampi. Tukka oli kasvanu jo paljon pituutta ja oli musta edelleen (tosin blondit alta). Täytin maaliskuussa 18v Bangkokissa.

2008

Vielä sekavampi kevät kuin kaks edeltäjäänsä :D Muutin pois kotoa ja vieläpä kommuuniin. Asutettiin omakotitaloa kahden kaverin kans. Tosin nurkissa pyöri aina muutakin jengiä ja Nooan arkillisen verran eläimiä. Kirjotin lukiosta eikä mulla ollut mitään helvetin ideaa tulevaisuudelle, joten en myöskään tehnyt mitään seuraavaan vuoteen, eikä mulla sen seurauksena ollut myöskään penniäkään rahaa. Kuvassa mun huone, jonka seinä maalattiin punaseks. Siivoaminen ei myöskään kuulunut ajanviettotapoihin.

2009

Muutin ekaan omaan kämppään, 36-neliöiseen keskustakaksioon, josta myös seurasi se että oli todella sekava elämä (yllättikö jotakuta?). Olin ainoita kaveriporukasta, jolla oli oma kämppä, ja vieläpä keskustassa. Siitähän seuras tietenkin jäätäviä bileitä ja sohvalla tai olohuoneen lattialla nukku millon kukakin toveri. Toi kämppä oli täydellinen kaikin puolin.

Siinäpä mun elämää 16-20-vuotiaana. Mikä kuva/tyyli on teidän lemppari? :) Huomenna tärähtää eetteriin sit part two!

6 kommenttia :

 1. Noniin siellähän on se muija jonka muistan Myspacesta :D

  VastaaPoista
 2. kiinnitty huomio vikassa kuvassa tohon kissaan, mikä näyttää olevan kiinnostunut häkin sisustasta :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha joo, kissa oli lainassa ja häkissä oli kaks marsua, jotka oli tietysti kissan mielestä siisteintä ikinä :D

   Poista
 3. Ei hitto ku repeili noille vuoden 2005 kuville. Aiva mahtavaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bäk in the days... :D ikävä on kyllä noitakin aikoja.

   Poista