28.4.2014

Hippie daze & about my style

Tänään on taas pukeutumisen osalta ihan erilainen päivä kuin eilen. Eilen mentiin aika klassisissa tunnelmissa ja tänään on selkee hippipäivä. Löysin eilen kirppikseltä ton kukkatopin, ja sen halusin ehdottomasti laittaa päälle. Kaapista kaivoin kans lempparikesäkengät, tädin 80-luvun peruja olevat espadrillot. Siinäpä se sit aikalailla olikin, kylkeen äidin vanha nahkalaukku (jota pitäis taas korjailla), vähän pitsiä ja kirkkaanpinkki hame.

Mun piti selittää tähän jotain mun tyylistä, mut niin se teksti vaan häviää pääkopasta kun tää ruutu lävähtää auki. Mutta pointtina kai oli se, että en ota tyyliäni hirveen vakavasti. En tuu koskaan oleen huolitellun chic, eikä mulle ole niin justiinsa jos sukkikset on rikki ja paidassa on joku pikku tahra. Värit on kivoja, ja tyyli vaihtelee mielialan mukaan :) Vuosien saatossa oon kylläkin oppinut sen, mikä omalle kropalle sopii, ja mistä ihanuuksista on turha haaveilla. Vaatteissa tärkeintä on, et niissä tulee itselle hyvä olo.

Viimesten vuosien aikana oon alkanu kans arvostaa luonnollisuutta, maanläheisyyttä ja sitä, että näyttää omalta itseltään. Käytän hirveän vähän meikkiä, ja tukka on aika lähelle omaa väriä eikä sitä oo värjätty vuoteen eikä leikattu sitten vuoden 2009. Lävistykset on tosin osa mua, enkä osaa olla niitä ilman. Hiukset saa olla vähän sinnepäin, rennot, ja välillä kihartuakin. Suoristan nykyään tukkaa aika harvoin, ja tänäänkin olisin jättänyt sen vähän hippimäisemmäksi jos peilistä ei ois tuijottanu uhkaavasti Mozartin ja leijonan risteytyksen näköinen ilmestys. Parasta mitä tiedän, on luonnonvaalea, huolittelematon surffitukka.


Tämmöstä hippeilyä tänään, lähden jatkaan samaa linjaa kirppikselle ja kangaskauppaan. Porkkanakeiton ainekset pitäis jossain vaiheessa käydä myös hakemassa, ja oispa tälle päivälle vielä 4 tuntia soittoakin :)

Translation:

My hippie look from today. I was thinking about my personal style and realized that I don't take it too seriously, life is more fun in colorful clothes. I also came to realize that I highly appreciate natural and down to earth looks. I will never be chic and that's totally fine by me :) 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti