27.4.2014

Walking on sunshine

Huomentapäivää! Mää oon täällä jo ihan kesäfiiliksissä, ja mikäs siinä kun lämpötila ulkona on lähemmän 20 astetta. Ei voi muuta kun hymyillä :) Kuvailin kans pitkästä aikaa päivän asua, ja tääkin on ihanan kesäinen, mutta kuitenkin tarpeeks lämmin. Hamekin on tuplatrikoota ja ihanan laadukas Nanson yksilö, jonka sain mummiltani (äidin äiti) viime syksynä esiintymishameeksi.

Ihana turkoosi tuubitoppi taas on isän äidin peruja, joten second hand -linjalla mennään :) Mun mielestä on ihanaa, jos vaate on kulkeutunut käyttöön omilta sukulaisilta. Laukku taas on 6 vuotta vanha kirppislöytö, jonka olin laittamassa viime keväänä taas kirppikselle, mut pelastin sen kirppiskasasta viime hetkellä. No, se tais kannattaa, koska löysin laukun sisätaskusta pari viikkoa sitten 5€. Enkä oo käyttäny tota laukkua vuosiin, joten se on piilotellut siellä vaikka kuin kauan :D

Pitsi-biker on pari vuotta vanha H&M:n lastenosaston ikuisuuslemppari, joka tuntuu sopivan asuun kuin asuun. Pitsitossut taas on viime kesänä töistä hankittu.

Tykkään kyllä hirveesti tästä asusta. Lähden kohta tallusteleen tää päällä kalatorille ja siitä kirppikselle :) 

Translation:

My outfit today. The skirt is my mom's mom's old and the tank top is my dad's mom's (:D), the purse is second hand too and I almost got rid of it a year ago but decided to keep it the last minute. Which was good because I found 5€ from its side pocket the other day. The weather is amazing today, and later I'm going to visit the fish market and a thrift store. Should be a great day :)

2 kommenttia :

 1. Sika hyvin soppii sulle tommonen pitkä hame!
  t. Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Määkin vähän yllätyin, oletin jotain karmaisevaa :D

   Poista