10.5.2014

Linkitä blogisi TOP 16

Huhhuh mikä homma! Olitte tosi ahkeria linkitteleen blogejanne, ja kommentteja kerääntyi upeat 67 kappaletta. Pari blogia oli tosin eksynyt mukaan kahteen kertaan, mutta ei se mitään :) Tää valitseminen oli yhtä tuskaa, koska ihania blogeja oli niin paljon.

Yks juttu, mikä jäi yleisesti mieleen, oli se et valitettavan moni blogi pyrkii nykyisin ahtautumaan samaan muottiin, on samat fontit, samanlaiset bannerit ja melkeen samat kuvat ja samalla tavalla asetellut ulkoasut. En siis tarkota just näitä linkattuja blogeja vaan blogeja ylipäätään. Uskaltakaa olla omia itsejänne ja kokeilla uusia juttuja, on paljon mielenkiintoisempaa kun bloggaajan persoonallisuus tulee blogissa esiin ja joka ikinen kuva ei ole täydellisyyttä hipova tai lavastetun oloinen :) Koska persoonallisuutta teistä kaikista löytyy, se kävi ilmi kun blogeihin perehtyi paremmin. Ja teillä on kyllä todella ihania blogeja ja miten voittekin kaikki olla niin kauniita ja hyviä kuvaamaan! Suosikkeja löytyi jopa 28, joista jouduin valitettavasti karsimaan pois ihan liian monta ihanuutta :(

 Jasmina

Jasmina, 18v. Jasminan blogissa ihastuin ensimmäisenä ihanaan tyyliin ja Jasminan musikaalisuuteen. Tuli hirveesti mieleen minä samanikäisenä, jään seuraamaan mielenkiinnolla mitä tuleman pitää.. :)Annika, 19. Söpön ja tyylikkään Annikan blogista löytyy isoja kuvia ja oikeeta elämää, Annikan blogissa huomioni kiinnittyi ekana iloisuuteen ja positiivisuuteen, ja tietysti leiskuvan punaiseen tukkaan :)


Lotta on tyylikkään boheemi (vai boheemin tyylikäs? :D). Ihania asuja ja söpöjä kuvia, Lotan tyyli miellyttää omaa silmääni tosi paljon.


Maria, 23, on häkellyttävän kaunis ja tyylikäs bloggaaja, jonka blogissa ihastuin ensimmäisenä upeisiin kuviin ja huoliteltuun ulkoasuun. Marian asunto on myös taivaallisen ihana!


Kiian, 17, blogi on upea ilmestys isoine kuvineen. Kiian blogia selaillessa tulee väistämättäkin hyvälle tuulelle. Huomio kiinnittyi ensimmäisenä Kiian supereihin kuvanmuokkaustaitoihin.


Liisin, 19, valokuvausblogi on mahtavaa katseltavaa. Blogi on täynnä toinen toistaan upeampia kuvia ja kauniita malleja.


Iitu, 20, on sairaan tyylikäs ja persoonallinen. Iitu vaikuttaa mahtavan erikoiselta ja rohkealta tyypiltä, ja blogissa ihastuin ensimmäisenä Iitun upeisiin hiuksiin.


Elisan, 16, blogiin ihastuin ensisilmäyksellä. Piristävä erikoisuus Helsinki-blogien joukossa, mua kiinnostaa aina hirveästi pienten paikkakuntien blogit ja elämä. Kaustinen on kans siitä mielenkiintoinen, et siellä on tullu vietettyä monet kesät folk-festivaaleilla. Elisalla on superihana tyyli ja upeita kuvia.


Superlahjakkaan valokuvaajan, Millan, blogia olenkin seurannut jo hetken aikaa. Milla osaa välittää valokuvillaan fiilistä mitä parhaiten, joka olikin ensimmäinen juttu mihin hänen blogissaan ihastuin.


Iinalla on aivan sairaan ihana tyyli ja hiukset (kateus!) ja mielenkiintoisia postauksia. Kuvat on laadukkaita ja Iinan tyylissä on paljon samaa kuin omassani. Plussana Mötley Crüe ;)


Upean Miran, 18, blogia olenkin seurannut jo jonkin aikaa. Kuvat on hyvin otettuja, ja ensimmäisenä rakastuin tietysti Miran kirkkaanpunaisiin hiuksiin sekä huoliteltuun tyyliin.


Emmin, 25, blogia olen seurannut mielenkiinnolla jo jonkin aikaa. Emmin blogi on ihanan värikäs ja persoonallinen, ja hän hurmasi minut alunperin tyylikkyydellään ja upeilla kuvilla. Tietysti on mukava tamperelaisena seurata myös toista tamperelaisbloggaajaa :)


Ninan, 24, blogia oonkin seurannut jo pidempään. Nina vaikuttaa tosi positiiviselta tyypiltä ja entisenä oululaisena on kiva seurailla vanhan kotikaupungin elämää :)


Kauniin Wilman, 19, blogia oon kans seurannut jo jonkin aikaa. Mun sydäntä lämmittää erityisesti että Wilma postaa avoimesti anoreksiastaan selviytymisestä :)Millan, 17, blogi on ihanan persoonallinen ja mielenkiintoinen. Tykästyin ensimmäisenä Millan upeaan tyyliin, sekä isoihin ja laadukkaisiin kuviin.


Rovaniemeläisen Anninan, 14, blogi on kerrassaan upea ilmestys. Anninalla on ihana tyyli ja hiukset, joista moni saa vain haaveilla. Psst. Voiskohan kuvien resoluutioo vähän pienentää, ainakin mun kone sekoilee, ja kuvien latautumisessa kestää tosi kauan!

Tästä postauksesta tuli pitkä kuin nälkävuosi, pahoittelut siitä. En vaan millään pystynyt karsimaan enempää blogeja pois, ootte te vaan niin ihania! Jään innolla seuraamaan näitä kaikkia :)

Mitkä näistä oli teidän lemppareita ja miksi? :)

10 kommenttia :