6.5.2014

Kuukauden kuvia 4/2014

Ootte ehkä huomanneetkin, et oon todella ahkera dokumentoimaan omaa elämääni. Ei taida kulua päivääkään, etten ottais edes yhtä kuvaa. Varsinkin nykyisin kun on älypuhelin, jolla saa hyviä kuvia. Kovalevylle tallentuu hirveesti kuvia, joita en koskaan julkaise missään, koska suurin osa ei vaan sovi mihinkään postaukseen. Tuli sitten tämmönen postausidea mieleen, et voisin kuukausittain tehdä tänne blogiin kuvapläjäyksen näistä ns. unohtuneista ruuduista :) Ihan kaikkee en tietenkään tänne postaile, mut aina niitä kivoja räpsyjä mitkä ei oo aiemmin syystä tai toisesta mahtunu mihinkään postaukseen.

Periaatteena yritän pitää, et kuva ei oo ollu blogissa tai Instagramissa. Tällä kertaa kuvien määrä on 24 kpl. Nää ei myöskään oo missään järjestyksessä.

Oulussa sain kauan haaveilemani Iittalan Taika-sarjan cappuccino-kupit. Vielä kun saan ne espressokupit niin voin kuolla onnesta. Terveisin kahvipää. Nää on siis joululahjoja, kun en päässyt viime jouluksi Ouluun.

Nää taas on tuliainen Pariisista, ihanan tuoksuiset Fragonardin saippuat. Hauskaahan tässä on se, että oon itse vieraillut tuolla Fragonardin tehtaalla/puutarhassa kun olin aikoinaan reissussa Nizza-Monaco-akselilla.

Saatiin pääsiäisenä narsisseja. Totta kai pitää aina kuvata kun saa jonkun rehun ikkunalaudalle!!

Vaihteeks taas basson raahaamista. On kyllä ehdoton miinuspuoli tässä soitinvalinnassani. Musta tuntuu et pienempiäkin soittimia ois ehkä voinu löytyä.

Todiste siitä että kesä saapui jo melkein. Jumpsuit päällä ulkona huhtikuussa, en muista koska ois viimeks saanu nauttia samasta.

Olin vähän ex tempore kuuntelemassa ilmaiseks Michael Monroeta. 16-vuotias minä ois varmaan kuollu onnesta. Ihan hauskaa oli tanssahdella Malibu Beachin tahtiin ja kattoo kun äijät vetää hirveellä höökillä tuolla lavalla.

Yhden mökkikuvan editoinnissa tapahtu jotain mystistä, ja siitä tuli tommonen maalaus. Eikö oo aika jännä?

Naamakuvia taas yllättäen. Vihaan muuten selfie-sanaa. Ja sitä kun ihmiset tägii Instagramiin aina miljoona juttua tyyliin #finnishgirl #selfie #blonde #blueeyes plaaplaaplaa #ketäkiinnostaa. Tai sit jotku random tagit joissa ei oo mitään järkee. Huoh?

Basistien illanistujaisista meiltä. Piti kerätä kolehti et saatiin ees jotain syötävää. Mulla tais olla 5€ rahaa tolloin.

Hippeilyä. Vasemmalla vähän siistimpi hippi ja oikeella ryönänen menossa hakeen Makuunista karkkia inkkaripaita päällä.

Taiteilia. Yks kaveri sano yhdestä tötteröpää kuvasta että näytän taiteilijalta, joka vois suunnitella Marimekolle jonkun hienon kuosin :DD

Alkukuussa olin hetken koukussa mandaloitten värittelyyn. Tää värityskirja-addiktio herää henkiin aina välillä, en tiiä miks. Vissiin omat piirrustustaidot on jo menetetty kauan sitten. Tikku-ukko saattais vielä luonnistua.

Väritysstudiolla.

Soitin on ollu tässä kuussa jollain tapaa vaativa. Ärsyttää, et aina välillä kulkee helvetin hyvin soitto ja välillä se on ihan hirveetä raapimista.

Yks tärkeimpiä omistamiani esineitä, mun ensimmäinen nalle, Otto. Toi on vaan jollain tapaa niin hellyyttävän näköinen, en lähteny ilman tota yhtään minnekään lapsena.

Huhtikuussa kaivoin kans ompelukoneen naftaliinista. Projektit on rajoittunu vielä kiroilun lisäksi lahkeiden kaventamiseen ja huivin ompeluun. Oon aina muka mielissään ompelemassa, mut huudoksihan se tuppaa aina menemään kun hermoja tohon hommaan ei oo mulle tarpeeks suotu. En tiedä mikä siinä on, mutta kaikki pitäis saada valmiiksi aina nyt ja heti.

Pulmu on vielä pääsiäishoitopaikassaan, ja mulla on pupua hirveä ikävä, vaikka tiedänkin että se on taas yks saatana kun tulee takas tänne. Lisäksi se raukka luulee olevansa raskaana, varmaan masentuu ikihyviksi kun tajuaa ettei ne poikaset ookaan tulossa ja pesäkin on jo valmiiksi rakennettu.

Pulmun mielestä parasta on omenapuun oksien jyrsiminen :')

Ja sitten vielä ruokakuvia. Niitä meinaan riittää tällä likalla, en tiiä miks joka annoksesta pitää melkeen aina ottaa kuva ja sit en ees laita niitä mihinkään :'D

Mansikka-banaani-taateli-puolukka -smoothie pinjansiemenillä. Oli liian makeeta vaikka en laittanu muuta makeutusta ku noi taatelit.

Basilikaa ja ananasta.

Porkkana-bataatti-vuohenjuusto-sipuli-chili -sosekeittoa viikoksi töihin.

Ja kuukauden ehdoton lempiruoka: mansikka-vuohenjuusto-salaatti :)~~

Oliko typerä postausidea? :)

2 kommenttia :

  1. tää oli tosi kiva postaus :-) hyviä kuvia kans!

    VastaaPoista
  2. great impressions :) your bunny looks so cute and fluffy :)

    VastaaPoista