25.5.2014

Pispala karnevaali

Eilen oli huippua. Mentiin nautiskelemaan Pispala karnevaalien tunnelmasta Tahmelan rantaan, jonne oli eksyny paljon muitakin. Keli oli mitä täydellisin, ja olin muutenkin ihan fiiliksissä. Puistot, rannat ja yleinen hengailu on kesällä parasta mitä tiiän.

Dokumentoin randomilla kaikkee ympärillä tapahtuvaa, koska se on aina mun lempipuuhaa. Homma helpottu huomattavasti kun sain lopulta kotiin unohtuneen kameran muistikortin. Oli vähän vaikeeta ilman.

Kesähattu, arskat, kesäfillari ja kesäsiideri on aika täydellinen kombo. Varsinkin lämmin siideri kun on just pyöräilly Tampereen vittumaisimman ylämäen ja reppu on sisältöineen liimautunu selkään kiinni.

Onneks joku oli muistanu kans ottaa ruokaa mukaan, ei muuten käyny taas mielessäkään. Vessapaperin muistin, ja toimin naisten vessan ovella vessapaperitelineenä kun jengi tajus että jollain on paperia mukana. Illan hoetuin kommentti oli et kannattaa käydä miesten vessassa, erittäin harvinaista muuten :D

Pullonkerääjäpoikia ja -tyttöjä oli muutama liikenteessä. 

Liiskaantunu juomateline. Oli taas vuosisadan idea ottaa espadrillot messiin, oli suht mielenkiintoset pohjat mudassa rypemisen jälkeen.


Meillä oli kans livemusaa, erittäin jees!

Tykkään noista hämyisistä loppuillan kuvista.

Illan suurin haaste tais olla paluumatka ja se kuuluisa ylämäki. Onneks alamäki on kans melkonen. 

Semmosta eilen. Nyt aattelin ottaa mukavan asennon tosta sohvalta ja nautiskella viimesen vapaapäivän viimesistä tunneista. Yritän jotenkin sivuuttaa samalla sen faktan, että mulla on puoltoista tuntia aikaa kerätä itseni tohon lähikauppaan ostaan huomisia työeväitä.

Oliko teillä kiva viikonloppu? Oliko kukaan muu Pispalassa? :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti