24.5.2014

White Saturday


Ihanaa kun nää helteet vaan jatkuu ja jatkuu, oon niin fiiliksissä ♥. Oltiin eilen kesän ekalla seikkailulla, otettiin pyörät alle ja lähdettiin vähän randomilla Kissanmaalle, jossa oli yllättäen kova meininki, puhallettava uima-allas pihalla ja grilli tulilla. Hengailtiin siellä jonkin aikaa, kunnes tuli soittoa et pitää mennä pyörähtään Kalevassa. Siellä oltiin sit yhden kaverin kaverin etkoilla syystä äks :D Ja sit pyöräiltiin takas Laukontorin kautta josta tarttu vielä pari tyyppiä matkaan ja ne tuli sit pyörähtään tässä meillä :) Kivaa ja suunnittelematonta, niinku parhaat kesät on. Ja nyt mua harmittaa kun mulla ei oo yhtään kuvaa kesän ekalta seikkailulta, yhyy! Miksi se kuvaaminen aina unohtuukin kun on kivaa/jotain siistiä meneillään?

Ja nyt mulla onkin sit tää ja huominen vapaata, enkä oo suunnitellut mitään. Aattelin mennä käymään kirppiksellä (varaan pöydän!!), kangaskaupoilla (ompelua!!) ja tänään ehkä kai mennään Pispalaan ja jossain välissä ehkä joskus E:n porukoille safkaamaan. Tai sit ei :) Mut aattelin joka tapauksessa nauttia näistä keleistä!

Asu on tänään fiiliksen mukainen, jotain helppoa vaan nopeesti päälle. Tää yhdistelmä oli mun lemppari toissakesänä, taisin sillon ylikuluttaa ton mekon ja shortsien yhdistelmän.

Laukku on taas se sama äiskän vanha, ja kengät on kesältä 2012 myös. Siinäpä se sit onkin.

Ois kiva jos tää mekko ois 10 senttiä pidempi niin noi shortsit ei näkyis niin paljon. Mut toisaalta ihan yks lysti, ei hidasta menoa.

Tuli kans vähän ylivalottuneita kuvia ja ton mekon kuvaaminen auringonvalossa nyt ei ehkä oo se helpoin duuni. Kaulassa on jälleen toi ikivanha timanttihässäkkä, oon täysin jumiutunu siihen nyt kun tekee mieli käyttää lyhyitä (mut edelleen isoja) kaulakoruja, ja toi on siinä sarjassa mun ainoo.

Tää mekko kans kiva tommonen +10kg raskausmekko, mut onko silläkään loppupeleissä mitään merkitystä :) Mulla on hirvee hinku raidottaa tota mun tukkaa vaaleemmaksi ja tasasemman väriseksi, mut toisaalta ois hyvä antaa hiusten hoitaa se homma itse ilman purkkaefektiä. No, saa nähdä kuin kauan jaksan tota katsella.

Nyt on pakko siirtyä ulkoilmaan, ihanaa viikonloppua kaikille :) Mitäs muuten tykkäätte näistä katolla otetuista kuvista, onko parempia kun noi parvekkeella otetut?

2 kommenttia :

  1. Sper cool outfit and very nice outfit too
    Very great pieces
    http://heyhadrien.blogspot.com/2014/05/anamorphose.html

    VastaaPoista