14.6.2014

Happy happy happy!

Onpa ollu aika jännät pari päivää! Sain tietää torstaina että pääsin kuin pääsinkin kouluun jeeeeee!!! Sitä varten olin säästäny tota synttärilahjaks saamaani shampanjapulloa ja pitihän se sitten sen kunniaksi korkata  :)

Oon kyllä niin innoissani. Sain jo meidän ekan viikon (orientaatio) ohjelman ja en malta odottaa et pääsen suunnittelemaan opintoja ja lukujärjestyksi (oh yes I'm crazy). Tarkotus ois yrittää hyväksilukujen avustuksella valmistua hieman etuajassa mut katotaan nyt sitten mitä tapahtuu kun opinnot pyörähtää käyntiin :)

Olin jo todella ahdistunu toisesta päämäärättömästä vuodesta töissä, mut onneks saan nyt keskittyä täysillä opiskeluun ja totta kai teen töitäkin niin paljon kuin ehdin. Ja siis tykkään paljon mun työpaikasta, mutta on todella ihanaa päästää touhuaan ton oman alan parissa :) Bonusta ois tietty jos sais ens kesäks ja talvekskin kerättyä taas täydet lomat niin saa välillä kans vähän huilata :)

Torstaina lähdin sit vähän ex-tempore kattoon Tangomarkkinoiden semifinaaleja :D Työpaikka maksoi liput tonne niin mikäs siinä ja kun oli vielä aihetta juhlistaakin.

Paikkakin oli ihana Musiikkiteatteri Palatsi. Vähän harmittaa etten ottanu oikeeta kameraa kun tuolla ois ollu aika hyvät kuvausolosuhteet. Mulla oli just viikko sit kans tanssikeikka ja tangojen soittelun jälkeen ei senkään puolesta mitenkään erityisesti houkuttanu tangoilta mut loppujen lopuks olikin tosi hauskaa ja musiikkikaan ei alkanu ärsyttämään ennakko-odotuksista huolimatta.

Aloin ottaa kuvaa ja puhelimessa olikin etukamera päällä :D

Yritin ottaa kuvaa Peltsistä joka oli juontamassa kisaa.

Esiintymässä oli kans viime vuoden tangokuninkaalliset. 

Aika random ilta mutta oli ainakin hauskaa! Kivaa vaihtelua tämmöset jutut mihin ei ikinä tulis mieleenkään mennä :D

2 kommenttia :

 1. what a lovely Event
  hope you had a great time <3

  Hope you may visit my blog,too
  Your Amely Rose from:
  http://thebizarrebirdcage.blogspot.de/

  VastaaPoista