8.7.2014

Summer vacay

Holaa! Nyt ois niinkun lomat tältä kesää lusittu. Loma tais yltää kans tänne blogiinkin, vaikka muutaman kerran päivittelyä kelailinkin. Taisin sit kuitenkin olla liikaa loma-moodissa, vaikka tää loma ei taaskaan se maailman rentouttavin ollutkaan.

Oon tosiaan paahtanu töitä vuoden putkeen niin et vapaita on ollu max. 3 päivää putkeen, joten ei yhtään tuntunu siltä et ois lähdössä jonnekin kun hiippailin kotiin juhannusaatonaattona. Pysähdyin kuvaileen kaikkee kivaa, kuten noita pinkkejä kukkia.

Ja cooleimman spotin mun työmatkan varrelta.

Ja fiilikseen sopivan lyhtypylvään.

Perjantaina siirryttiinkin sit viettelemään jussia tuttuihin maisemiin Saimaan rannalle. Tommoseen maisemaan on silleen ihan kiva herätä aamuisin vaikka kelit ei mitkää vuosisadan juhannuskelit todellakaa ollu.

2,5 viikon seikkailuun valmistauduttiin tunkemalla reissuauto täyteen kamaa ja hellevaatteita, joita ei tarvittu missään vaiheessa nyyh. Mökillä tuli oleiltua huivi kaulassa ja neule päällä, joka oli kyl sekin aika tosi kivaa fiilistelyä.

Aika kulu lepposasti lähinnä syödessä ja univelkoja nukkuessa, mikä olikin tälleen ihan tervetullut pläjäys kaiken raatamisen jälkeen.

Okei ehkä piti vähän kans testailla akustiikkaa tuolla luonnon keskellä.

Ja hei, välillä paisto kans aurinko ja oli jopa melkeen lämmin, woot!

Käytiin kans seikkaileen lähiympäristössä.

Semmonen rentoilujuhannus oli se, tosta suunnattiin sit Ouluun, josta on kans muutama kuva tullu räpsästyä mut ajattelin iskee ne omaan postaukseensa. Seikkailu on kivaa, muistakaa seikkailla koska kesät on just sitä varten. Ja Suomi on todella upea maa, aina ei tartte lähtee niin kauas.

Nää kuvat on puhelimella otettuja, mut kamerakin tais muistaakseni olla messissä, et palataan niihin ruutuihin sit kans myöhemmin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti