12.7.2014

BBQ

Ei helvetti kun voi olla taas ylitsepääsemätöntä muutaman kuvan laittaminen blogiin. Tässä hieroin näitten kans taas varmaan kaks tuntia. Argh. Ja nyt nää on kaikki erikokosia, joka ärsyttää ehkäpä maailman eniten, mut en todellakaan ala enää säätään.

No enigeis, laitettiin grilli tulille tossa yks päivä kun oli jees kelit ja kerrankin samaan aikaan myös vapaata.

Y008

Ja kuvasin tietty taas kaikkee turhaa, enkä esim. sitä ruokaa jonka huitasin naamaan tyyliin suoraan grilliltä kun oli hirvee nälkä.

Y004

Mut joo, toi grillin kokoominen ei ollu sit se maailman iisein homma kiitos ohjeiden, jotka oli kyllä taas niin kiinalaiset ku olla ja voi (vaikka olikin suomeks), ei huhhuh. No, saatiin me sit vihdoin ruokaa kokoomisen alottamista seuranneena päivänä.

Y005

Mahtava yritys kuvata omaa asua puhelimen etukameralla :'D

Y007

Asuna toimi siis ensimmäinen (ja ainoo?) käteen sattunu toppi muutaman vuoden takaa ja mustat pitsishortsit, koska oon kaavoihin kangistunu.

Y003

Y002

Y001

Aargh, meni kyllä niin hermo noitten kuvien kans kikkailuun. Kuvat on paskaa ja jutut on paskaa, ois kiva saada jotain oikeesti kivaakin välillä tänne aikaseks mut ilmeisesti kyvyt ja aika mystisesti hävis ton loman aikana. Mökkikuvia vois alkaa tietty karsia tälleen parin viikon luovan tauon jälkeen mut taidan kuitenkin lyllertää tohon Subiin hakeen hyväksihavaitun tonnikalasalaatin. Talk about addiction.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti