14.8.2014

Greener with the scenery

Olin eilen koulun jälkeen Saaran kans syömässä, ja päädyttiin testaan Sokoksen ylistetyt salaatit. Oon viimeks syöny moisen joskus 15-vuotiaana, joten en ees hirveesti rikkonu mun "sääntöä" syödä Tampereella aina eri paikassa :') (hyvä taktiikka tutustua kaupungin ravintolatarjontaan!). Tonnikalasalaatti oli oikein hyvä valinta ja kustansi tosiaan sen vaivaiset 5 euroa. Jos muuten tiedätte hyviä salaattipaikkoja Tampereella niin vinkatkaa! Voisin jossain vaiheessa tehdä aiheesta jonkinnäkösen postauksen, koska suuntaan lähes poikkeuksetta salaatille kun meen ulos syömään.

Asu oli päällä kans koulussa, ja oon ihan mielissään edelleen kun voi laittaa päälle melkeen mitä vaan :3 Tein ihan huikeita kirppislöytöjä tiistaina (lisää niistä myöhemmin), ja päälle valikoitui uuden pilkkuhameen ja Conssien seuraks tuttu ja turvallinen pitsibiker ja vanha nahkareppu.

Enää ei oo superkesäinen fiilis, mut kummasti tommonen baby pink tuo sitä kesäisyyttä kuitenkin asuun. Tietty noi hautakivet on tosi kesäisen pirteä tausta asukuvailuun :'D

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti