13.8.2014

Owl be back


Taas on vähän semmonen fiilis et on hirveesti postattavaa, mut ei aikaa, ja mitä enemmän aikaa kuluu sitä todennäkösempää on et ne kuvat jää kans julkasematta. Ääh. Tai sit on liikaa postausideoita ja ei enää osaa päättää mitä julkasis ja mitä ei. Mut joo, näin nopeesti tää aika taas meni. Sarkun vierailusta on kohta kaks viikkoo mut ehkä nää on vielä ihan ajankohtasia kuvia silti :)

Päädyttiin kuvaileen Arboretumiin, joka on ihan sairaan kaunis ja viihtyisä paikka.

Mua kiehtoo aina vastakohdat, ja sievien kukkien lisäks löydettiin tommosta vähän urbaanimpaa maisemaa ja mm. roskalavallinen rollaattoreja.

Fiilisteltiin kesää kattoterassipiknikillä ja liveartistina toimi Snoop Dogg :D Oli jotenki outoo kuulla Drop it like it's hot omalla katolla. Muistan yhden sun toisenkin rattosan illan kotikotona kyseisen biisin tahtiin naksutellen.

Meillä oli kans banaanilettuaamupala katolla, ja hienosti päädyttiin viimesenä Hervantaan kiertään Fida ja Uff, ja nöpötettiin tossa keskustassa hengailemassa. Hervanta ei oo ehkä se eka mesta mihin Tampereella muuttaisin, mut on se omalla tavallaan ihan symppis paikka. Tänään käytiin Hervannassa vierailulla asunnossa, jossa oli kaks täysin erinäköstä ja -kokosta koiraa ja maailman pienin kissanpentu. Kaikessa on aina ne omat puolensa, uskoisin et aina kans yhtä monta kumpaakin.

2 kommenttia :

  1. Haha, ois munki pitäny pitää arskat päässä sen kävelymatkan jälkeen ku otettii noita asukuvia :--D Kui väsyneeltä ja elämään kyllästyneeltä voi ihmine näyttää :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei saa olla niin itsekriittinen :') Mun mielestä just hyvä look!

      Poista