14.9.2014

Woke up this morning


Täällä blogin puolella on ollu hieman hiljaista viime aikoina, pahoittelut siitä. Tai en tiedä miks hiljaisuutta aina pahoitellaan, mut ainakin mua kyseinen hiljaisuus on harmittanut. Kuvausinnostus on aika maassa, kun odottelen vaan sitä hetkeä että saan kätösiini uuden kameran, ja ymmärrettävästi tolla vanhalla ei silloin hirveesti huvita kikkailla. Mutta pian, ehkä!

Ikkunasta näky sumua kun heräsin, ja päätin mennä katteleen millasia ruutuja tuolla sais aikaseks. Ja näistä tuli heti yhdet mun lempparikuvista! Näissä kelmeissä syysaamuissa on vaan jotain mikä saa mut hyvälle tuulelle, ilma on ihanan kirpeä ja valo jotenkin jännällä tapaa heikko.

Oon täysin jumiutunu tohon mun kirppislöytöhameeseeni, ja hame onkin päässyt viime viikonloppuna teatteriin erään näyttelijän 60-v taiteilijajuhlaan, ja tällä viikolla juhlittuihin työpaikan 60-v juhliin. Ja miksei tuota vois käyttää ihan näin arkenakin, olkoonkin sunnuntai. Toinen kirppislöytö, lintupaita, ei sekään ahkerista käyttökerroista huolimatta oo täällä blogin puolella vilahtanut. Kengät (kirppislöytö myös) tosin senkin edestä. Tukkaakin oon yritellyt kihartaa, mutta kun kiharat ei pysy niin ei pysy. Ei auta hoitoaineen poisjättäminen, ei hiuslakka, eikä turhat yritykset vaihtaa suoristusraudasta kihartimeen ja toisinpäin :(

Tää viikko on ollu superkiva, vaikka oonkin kärsinyt pari pahaa migreenikohtausta, ja aika-ajoin miettiny onkohan mulla taas lusikka liian monta soppaa hämmentämässä. Mutta oikeastaan en tee mitään mistä en nauttis sataprosenttisesti. Oon onnellinen mun työpaikasta, ja nuo aiemmin mainitut juhlat vaan lisäs sitä fiilistä entisestään. Opiskelen mun unelma-alaa, vaikka siihen liittyen onkin jos minkälaista projektia ja kurssia ja tietty omaa aikaa vievää päivittäistä harjoittelua. Lupauduin kans orkesterissa yhteen vastuutehtävään, ja tietty on ihan parasta välillä vähän tuuletella ja irrotella vaikka myöhään meniskin ja univelat lisääntyis. Ja rakastan kans tätä mun blogi- ja valokuvausharrastusta nimenomaan sen takia että tää on oikeastaan mun ainoa oikea harrastus tällä hetkellä, enkä puserra kumpaakaan suoni otsassa tykyttäen vaan lähinnä nautin. Ehkä siis ihan hyvä etten päässytkään sinne pilateskurssille, vaikka toishan se aika mahtavaa vastapainoa tähän hektiseen elämään. Ja illat on onneksi useimmiten aikaa lojua sohvalla, tuijottaa telkkaria ja ehkä neuloakin jos siltä tuntuu.

Päivän opetus tais siis olla että nauttikaa elämästä ja älkää valittako asioista joille ette voi mitään tai joiden eteen ette mitään aio tehdä. Ihanaa sunnuntaita!

3 kommenttia :

 1. waau nää on ihan älyttömän hienoja. Luokohan toi sumu sellasen pehmeän efektin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olin ihan et wtf kun katoin kameraa näitten ottamisen jälkeen. Ihan ku ois ollu jotku studiovalot ja savukone tai joku maalaus taustana :'D

   Poista
 2. onpas söpö hamonen! näyttää tosi kivalta lintupaidan kanssa. hienoja kuvia sait! muista pitää itsestäsi huolta ettet ahnedi itsellesi liikaa töitä ja velvollisuuksia, ja pala loppuun :)

  VastaaPoista