14.10.2014

Downfall of us all


En tiedä välittyykö tää sinne ruudun toiselle puolelle, mutta mulla on uus kamera!! Olin tulossa ihan mielissään heti postaileen kun sain kameran kätösiini, mutta sitten se jotenkin jäi. Ja sitten tuntukin koko homma jo vanhalta uutiselta. Ja sitten alkoi ahdistaa, että nyt pitäis sitten kuvien olla miljoona kertaa parempia.

Kyseessä on siis Canonin 6D, voi olla et fiilistelen myöhemmin vielä kyseistä vehjettä. Sunnuntaina pääsin paremmin testaileen kameraa, kun mentiin Saaran kans fotoileen ja syömään. Pienen kikkailun jälkeen löydettiin ihan ookoo kuvausmesta, ja räpsittiin nää asukuvat.

Melkeen kaikki on yllättäen taas kirppistä, paitsi rotsi ja itsetehty kaulahuivi. Niin ja sukkikset, jotka kävin nappaamassa H&M:ltä tossa yks päivä.

Kyllä nää kuvat mun mielestä on skarpimpia, eikä tarkennuksen kans joudu enää kikkaileen. Vaikka kieltämättä odotin ehkä tolta tarkennukselta enemmän, mutta toisaalta en liikoja verrattuna esim. 5D:hen. En tiedä miten runko toimis esim. nopeasti liikkuvia kohteita kuvatessa, mutta omaan käyttööni luulisin tän olevan ihan passeli. Nyt oon vaan ihmetelly että millasen putken kans tätä oikein ajais. Hirveesti tuli tilaa ruutuihin, ja nää 40mm:llä kuvatutkin vaati aika monta askelta lähemmäs kohdetta, ja sopivaa taustaa oli vähän ongelmallista löytää. Oon kelaillut 24-70mm Sigman ostoa, vaikka kuvaankin mielummin primella kuin zoomilla. Mutta toisaalta oishan tommonen kunnon zoomi varmasti ihan hyödyllinen moneen juttuun. Suosituksia otetaan vastaan!

Valotuksen kans onkin sitten saanu kikkailla enemmän. Etenkin taivasta ja tummia sävyjä on vaikee saada asettuun, niinku esim. ylemmästä kuvasta huomaa. Valkoset kohdat palaa puhki, ja mustasta ei erota mitään. Vika on todennäkösesti kuvaajassa, mut en oikein tiedä mistäpäin lähtisin asiaa korjaamaan. Tota ylläolevaa kuvaakin jouduin paljon tasotteleen ja silti lopputulos ei oo mikään paras mahdollinen. Mut eiköhän tää tästä kun totun ton kameran kans leikkimiseen.

Sunnuntaina kuvien oton lisäksi meidän oli tarkotus mennä Marusekin buffaan. Mää en ollu kuitenkaan syöny mitään ja nälkä oli hirveä, eikä jaksettu jäädä ovelle jonottaan. Päädyttiin sitten muutaman mutkan kautta Watami Sushin buffettiin, joka oli kyllä jees! 6€ edullisempi kuin Marusekin, ja tarjolla oli muutakin kuin sushia. Vaikka tietysti Marusekin sushi on ihan omissa sfääreissään. Mutta tulipahan tuokin testattua ja todettua hyväksi!

Sushin jälkeen päädyttiin yllättäen vielä yksille Hällään :D Ihan lepponen sunnuntai, vaikka loppuilta menikin melkosessa ähkyssä kiitos jälkiruokana toimineen Punnitse & Säästä -jugurttipähkinöiden & Dumle-jäätelön :D Tällä viikolla ei sit mitään tarvi syödäkään :D

Mutta mitä tykkäsitte kuvista? :)

2 kommenttia :

  1. Ei hitto, nyt täytyy sanoo et ihastuin sun blogiin! Tuli jotenki hirmu kotosa tunne ja varsinkin noista asukuvista tuli ihana inspisfiilis! Kotosuus johtuu ehkä osin siitä, et ite oon aika saman tyylinen jollain tavalla! Mutta aivan mainio blogi ja pistin kyllä kirjanmerkkeihin..:)

    VastaaPoista
  2. Chris - @nylonlover69 on Twitter30/9/16 16:51

    How cozy and cute!

    VastaaPoista