5.10.2014

Taking in October

Tää viikko on ollu ihmeellistä suossa rämpimistä. Pakollisten juttujen lisäks mua ei oo jotenkin huvittanu tehdä mitään, josta on seurannu tietysti se että oon ollu tosi tylsistyny. Jotenkin tekis mieli taas vaihtaa hetkeks maisemaa, mut ei oo oikein semmosta sopivaa rakoa kalenterissa.

Kävin kuitenkin ottamassa kuvia, ja tosta ylläolevasta tulikin aika lemppari! Aurinko paistoi just kivasti välillä jostain pilven raosta, mutta taivas oli kuitenkin synkkä. Tykkään tämmösistä vastakohdista, ehkä siks oonkin ollu tylsistyny kun on ollu niin tasasta, eikä oo ollu semmosia jeejee ja yhyy -hetkiä.

Muhun on iskeny myös jonkinlainen pukeutumismasis. Tai oikeastaan kenkämasis :D Kaikki kengät on jotenkin vääriä, eikä asuihin oikein tahdo löytyä sopivia pareja. Ongelma onkin se, että en tiedä millaset ne kengät oikeen pitäis sitten olla! Mut ehkä se ajatus tästä vielä kirkastuu :)

Aattelin lähtee vähän kaupungille pyöriin ja piristään itteä. Suuntana ois ainakin kirppis, Sokos (3+1 päivää on vielä tänään), Anttila ja Aurinko, josta aattelin käydä tsekkaan oisko siellä semmosta huivia mistä oon haaveillu. Anttilasta aattelin käydä katteleen uusia lankoja, tilaan ne todennäkösesti netistä, mutta on kiva käydä konkreettisesti hypistelemässä vaihtoehtoja :) Lietsun Lankamaailma mua vähän kuumottelis, mut oon vähän kuullu semmosta juttua et sinne ei kannata mennä jollei halua päästä eroon rahoistaan. No, ainakin neulominen maistuu edelleen, hyvä että jaksaa innostua edes jostain!

Mitä te teette yleensä viikonloppuisin tai kun on muuten vapaata? Ois kiva kuulla jotain ideoita, kun pää on lyöny viime aikoina tekemisen suhteen täysin tyhjää!

2 kommenttia :

  1. Mullakin on kenkämasis. Mun jalalle on käynyt jotain ja kaikki avokkaat on isoja, ja nilkkurit ja saappaat alkaa vedellä viimeisiään. Mur.

    VastaaPoista
  2. Chris - @nylonlover69 on Twitter30/9/16 16:51

    LOVE that shade of yellow!

    VastaaPoista