23.2.2015

Gabba Gabba Hey


Historiallista, kaks vapaapäivää putkeen! Päätin juhlistaa asiaa uhmaamalla kylmyyttä ja räpsimällä tän vuoden ekat ulkona otetut asukuvat. Jee. No sehän ei menny ihan niinku strömsöössä, asetukset oli mitä sattuu ja ei nää nyt edelleenkään jostain syystä ihan vakuuta mua laadullaan. Argh, en ymmärrä mitä teen väärin. Mut joo, yks asia lisää jossa oon asunu tän talven, nimittäin toi lukion tokalla Tukholmasta ostettu Ramones-paita on yllättävän monta kertaa livahtanu ylle tän talven aikana yhdistettynä tohon samaiseen neuletakkiin.

Ja toinen syy asukuvausinnostukseen on nää mun uudet popot, jotka tilasin Ebaysta. Ei mennykään ku vuosi että sain nää tilattua, mut ainakin tiesin tämmöset tarvitsevani kaiken sen jahkailun jälkeen. Ja mikä parasta, ne sopii ihan kaiken kanssa!

Eilinen sunnuntai meni kyllä niin luumuiluksi kun olla ja voi, poistuin päivän aikana vaan Lidliin ostaan mm. tommosen korvapuustin.

Ja tehtiin pitkästä aikaa jotain ruokaa, eli niinkin terveellistä kuin pizzaa. Tommoset hienot ketsuppiviivat erottaa kanallisen ja kanattoman puolen toisistaan :D

Ja päätin fiilistellä talvea vielä kerran sytyttämällä illalla kynttilät. Nyt alkaakin sit kämpän raivaus kevätkuntoon ja kynttiläjutut saa lähteä kesäksi vintille pois silmistä. En oikeestaan kaipaa kämppään niinkään mitään uudistusta, haluan vaan kaikki romut johonkin pois. Ehkä jonkun rehun tohon ikkunalaudalle jos oikein innostun.

Untitled

Iiks, en oo lukenu vielä edes Aamulehtee tälle päivälle. Täytynee korjata asia ja keittää kuppi kahvia seuraksi ja ehkä tuhota eiliset pizzan jämät pois kaapista kummittelemasta.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti