7.3.2015

Minty MarchMaaliskuu yhdistyy mun päässä kevään alkamiseen. Oli kelit mitkä hyvänsä, niin maaliskuussa kaivan esiin mintunvihreet asusteet, Converset ja nahkarotsin. Tällä kertaa ylle eksy joku aika sitten kirppikseltä eurolla löydetty mintunvihree niittitoppi ja samanväriset Conssit, ja pari kappaletta omia kestosuosikkeja: valkoinen pitsibiker ja mustat pillifarkut.


Muuta kehuttavaa tässä maaliskuussa ei sitten oikein ookaan, en oikeen ymmärrä miks pitää vihata tiettyjä viikonpäiviä tai kuukausia, mutta maaliskuu ei kyllä kuulu mun lemppareihin. Tekis jotenkin mieli fiilistellä vaan kevätjuttuja, mut yleensä on kylmä ja sataa ties millon mitäkin veden ja lumen väliltä. No, en valita, Suomessa kun asutaan niin parempi vaan hyväksyä se kulloinkin vallitseva säätila niin on kaikilla helpompaa.

Mut mitäs te tykkäätte mintunvihreestä, yes or no? Ja onko teillä jotain kausilemppareita värien suhteen? Musta ainakin tuntuu et keväisin vedän aina minttuöverit ja syksyisin fiilistelen leijonankeltasta.

Oon kans pari viikkoa käyny sisäistä taistoa sen suhteen värjäänkö hiukset vai en. Päätin kyllä sitten heti näiden asukuvien oton jälkeen että pakko värjätä. Töistä nappasin kaks pakkausta Schwarzkopfin Blonde -hiusväriä sävyssä L1 kun tossa luki ettei sisällä ammoniakkia. Olin hyvin epäileväinen tän värin suhteen, koska ennen joulua värjäsin semmosella Syossin öljypohjasella kestovärillä ja se lähti parissa pesussa pois (?????).

Pakkauksessa värin luvattiin vaalentuvan 4-6 astetta, mutta mun mielestä tehoa oli ehkä just ja just parin asteen verran. Plussaa tuli kuitenkin siitä että väri ei haissut miltään (ei ammoniakkia siis) ja hiuksista tuli ihanan pehmeät, eli ihan samat jutut oli jees kuin tossa Syossissakin. Tosin Syossilla tuli tasaisempi ja vähemmän keltanen sävy, mut eiköhän tää hopeashampoolla tästä vielä parane. Värin pysyvyys kyllä hieman vielä epäilyttää, mut onpahan nyt ainakin tasasemman väriset juuret.

Olipa taas operaatio saada tääkin postaus pihalle, alotin tän tossa puoliltapäivin ja kello on nyt kohta neljä. En oo varmaan koskaan saanu postausta aikaseks ilman että joku asia kusee, tällä kertaa netti päätti lopettaa toimintansa, ja nyt istunkin sitten tälleen fiksusti koulun aateekoo-luokassa lauantaina. Mut toisaalta tää isolla näytöllä bloggailu on vaan niin paljon mukavampaa, oisko pikkusen kiva tämmönen iMac kotonakin :D Nyt voinkin sit kivasti siirtyä tohon kerrosta alemmas harjottelemaan, mikä oli muutenkin tän vapaapäivän tarkotus.

1 kommentti :

  1. Mistä tuo valkonen pitsibiker on? Aivan ihana

    VastaaPoista