12.12.2013

Xmas Wishes 2013

Tulipa sitten väännettyä kertakaikkisen ruma kollaasi!


Suorastaan järkyttävä. Huomaa kyllä ettei oo tämmösiä tullu tehtyä hetkeen :D Mut koitetaan selvitä, eli siis joululahjatoiveita vuosimallia 2013.

Oikeastaan en haluaisi siis mitään. Mutta jos nyt jotain raapustetaan ylös niin tämmöstä ois kiva löytää pukinkontista.

Samsung Galaxy Note 3 on ollut hankintalistalla siitä asti kun se ilmestyi. Myös tommonen Galaxy Gear -kello ois älyttömän magee. Verkkokaupassa kattelin tämmöstä pakettia, joka tulis maksaan yhteensä jotain 670€. Ei paha kun luuri yksistäänkin maksaa jo tuon verran. Mutta kattellaan tätä sitten joskus joulun jälkeen :) Älykellon tilalta voisin ottaa myös jonkun ihanan, ison ja valkosen rannekellon, kun omani lakkas toimimasta ja oon ihan hukassa. Mut tarpeeks kivaa ei oo vielä löytyny :(

Uus telkkari ois kiva. Tai siis telkkari ois kiva ylipäätään kun ei semmosta oo. Mulla on päähänpinttymä valkosesta 32" ruudusta ollu jo ties monta vuotta, mutta en oo vaan saanu aikaseksi!

Uusi mikro ois kans aika jees, kun tuo edellinen masiina kuullostais vetelevän viimesiään ja vie semmosen yhden kuutiometrin myös keittiötilaa. Obh Nordican Chilli-sarja on mun suosikki ja omistan kyseisen sarjan blenderin. Meidän uudessa kämpässä on kans punanen jenkkikaappi. joten se kävis myös vähänniinku siihenkin. Taika-sarjaa mun keittiöstä löytyykin jo ennestään, ja siihen ois tervetullut lisäys nuo cappuccino-kupit. Myös isot ruokalautaset, espressokupit ja se iso kulho on toivelistalla.

Vaatteita tai kenkiä en juuri tartte, mutta pyjamahousut ois kivat kun edellisissä on nyrkin kokonen reikä ja ne on jotain miesten XL-kokoo. Oon haaveillu kans jostain överi-poro-kuvioiduista villaleggingseistä, mut täydelliset ei oo vielä kävelly vastaan. Lauren Conradin Beauty-kirja ois kans ihana ja se on jostain syystä jääny hankkimatta.

Ja Grafean laukuista mun tuskin tarttee edes aloittaa. Voisin ottaa kaikki noi konjakinväriset. Kameralaukku tulis tarpeeseen, samoiten viikonloppureissuille tommonen ihana holdall ettei tartte kans miljoonaa kapsäkkiä ja Siwan muovikassia tuolla reissuillani mukana kuljettaa. Iso nahkareppu ois myös täydellinen moiseen aktiviteettiin.

Löytyikö samoja haaveita? :) Mitä te toivotte joululahjaksi?

P.S. Oikeasti voisin vastaanottaa vaikka itsetehtyjä joulutorttuja ja Reilun kaupan teetä ja joulu olis aivan täydellinen ;)

2 kommenttia :

  1. Tästä tulikin mieleen, et mikro ois tosiaan ollu aika hyvä lahjatoive (lisäisin sen ellei lista olis jo kilometrin pitunen :D), sen verran pelottavia ääniä tuo meijän nykyinen pitää + popcornit ei ala poksumaan, vaikka kuinka kauan pitäs :S Meillä on kaikki keittiövermeet Chilli-sarjaa, hyvä tietää et myös mikroa löytyy tollasena punasena...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa kuulostaa täysin samalta kuin täällä ;) chilli on kyllä ihana :)

      Poista