16.12.2013

Xmess!

Tänä vuonna joulu on peruutettu. Ainakin melkein. Yleensä oon fiilistellyt joulua Oulussa lumikinosten keskellä perheen kanssa, mutta tän vuoden joulu muuttuikin aattona suoritettavaksi muutoksi asunnosta toiseen.

Toisaalta ihan kivaa viettää ensimmäinen Tampere-joulu, eiköhän sitä taikaa löydy täältäkin :) Ja koska joulu nyt tällä tavalla peruuntui, fiilistelin sitä kuvailemalla jouluisia juttuja täältä omasta kodista.

Vaikka en nykyään juuri shoppailekaan, ihana jouluinen pöllötyyny oli pakko kotiuttaa töistä. Pöllöjä tai tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa.

Oho, nääkin jutut on kaikki töistä :D Kynttelikkö tuli hankittua viime jouluna, samoin nuo muffinssikoristeet. Tuoksukynttilät on myös viime vuodelta, mutta en pysty polttaan niitä ton allergikon takia, joten ne on lähinnä koristeena :) Yleensä vihaan tommosia perinteisiä joulukoristeita ja -krääsää, mutta Brahms oli pakko hankkia viime jouluna ja siitä tykkään edelleen. En tiedä miks mutta toi on mun mielestä vaan niin symppiksen näköinen. Tai niin kuin yks asiakas tuumas tossa yks päivä ton ostaessaan, että "en tykkää yleensä joulukoristeista, mutta tää vaan puhutteli mua niin paljon".

Varma joulun merkki on myös orkesterin joulukonsertti, joka veivataan ens viikolla. Soitetaan mm. joku täysin överi joulubiisi, johon on tungettu kaikki mahdolliset joululaulut. Sektion kans just puhuttiin et se kuulostaa ihan semmoselta jenkkilän kouluorkesterilta, joka soittaa mielissään, täysillä ja epävireisesti :D Ohjelmassa myös Sibeliusta ja ikivihreitä joululauluja yhteislaulumeiningillä :)

Kynttilöitä ei myöskään voi koskaan olla liikaa. Tänä vuonna ei tarvinu hankkia yhtään tuikkua lisää poltettavaksi. Ainoa hankinta oli nuo ihanat huurteiset tähtilyhdyt ja E:n äidiltä saatu Pentikin läpinäkyvä kynttiläkippo.

Sarjassamme pöllöt myös askartelemani jouluvalaisin vuosimallia 2013. Löysin tommosen ihanan pöllöjutun töistä ja se sai sisäänsä joulukoristediskopallot ja violettia led-nauhaa. Aivan täydellinen ratkaisu pimeään olohuoneeseen.
Että semmosia joulujuttuja löytyy täältä. Onko teillä samoja innostuksia havaittavissa? :)

Tässä vielä tän vuoden jouluplaylistiä, jota päivittelen tässä pikkuhiljaa. Klassikoita, funkkia ja kotimaista hassuttelua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti