5.1.2014

My Year 2013 (Part 2)

Ja taas jatkuu vuoden 2013 kollaasit.

Huhtikuu

Olin Von Hertzén Brothersin keikalla, jonka kuvat on vieläkin julkaisematta. Töissä pidettiin hassuja vappuhattuja. Olin Janis Joplin. Hermojaraastava barokkiperiodi sai päätöksensä ja kenraalin ja konsertin välissä ehtii hyvin tutustua konserttipaikkakunnan pubitarjontaan, kun aikaa on puoli tuntia. Päädyttiin bisselle Näsinneulaan, kun oltiin ettimässä kivaa baaria, jossa ei olla koskaan käyty. Huhtikuulta löytyi myös julkaisematon päivän asu ihanine rusettisukkiksineen. Kirppistelin paljon, ja löysin maailman parhaimman repun ja konjakinvärisen nahkatakin. Sinfoniaorkesterin kanssa konsertoitiin Tuomiokirkossa ja lähdettiin legendaariselle konserttimatkalle Tallinnaan, joka osottautui yhdeksi vuoden kohokohdista. Punainen tukka näytti helvetin hyvältä. Kuukausi vaihtui Sibeliuksen seurassa vappuaattona.

Toukokuu

Pulmu oli maailman söpöin ja myös sairastui :(. Kelit oli parvekehengailuun mitä mainioimmat. Bassosektiolla vietettiin parhaat grillailubileet ja syötiin viis tuntia. Ostin söpön pinkin pallogrillin. Ajeltiin poikien kans ympäri Tamperetta matkalla ei minnekään. Treenasin helvetin vaikeaa sonaattia, jonka esitys meni pieleen. Tein raivolla viimesiä koulutehtäviä ja kirjoitin esseen Leevi Madetojasta. Istuttiin vappupäivänä piknikillä Laikunlavalla ja oli helvetin kylmä. Oli sinfoniaorkesterin bassosektion bileet helatorstaina, ja siitä kehkeytyikin kunnon mayhem-ilta. Pyöräiltiin Näsijärven rannalle chillailemaan.

Kesäkuu

Työt päättyi juhannuksena, ja aloitin elämäni ensimmäisen palkallisen kesäloman Näsijärven rannalla siiderin ja poikien kanssa. Käytiin äitin kanssa Antikassa lounastamassa. Oltiin bassosektiolla Sauna Open Airin ulkopuolella hengailemassa. Lähdettiin juhannukseksi E:n mökille Saimaan rannalle ja veneiltiin paljon mutta en nähnyt yhtään norppaa. Kesäkuu oli autoilukuukausi. Saimaan jälkeen lähdettiin Ouluun työleirille, eli musiikkileirille isäni oppiin. Bassonsoitossa opin paljon uutta. Illat istuttiin puistoissa Oulun kavereitteni kans ja yks kaveri sanoi mun olevan valtiovierailulla kun moikkailin about joka toista ihmistä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti