10.2.2014

Is it summer yet?

Päivän väriöverit, olkaapa hyvät! Ulkona vallitseva harmaus on kyllä äärimmäisen masentavaa, ja sitä päätin taas piristää väreillä oikein kunnolla. Oon nimittäin päättäny lopettaa valittamisen ja alkaa tykätä (tai siis tykkäämään hahaa) kaikista vuodenajoista kun semmoset on tänne Suomeen siunaantunu. Ja oon aika tyytyväinen et lämpötila on plussan puolella, eikä -57'c niinku jossain päin Siperiaa tällä hetkellä.

Mitähän näille kuville taas tapahtu? Hirveetä blurria ja rakeisuutta :( Eikä kaukosäädin vieläkään suostu yhteistyöhön. Musta tuntuu et Flickr tekee näille kuville jotain, mut toisaalta voisin vihdoin ja viimein hommata sen uuden kameran josta oon yli vuoden päivät jo haaveillut. Onhan toi mun 500D palvellut jo 3 vuotta. Harmi vaan että tarvisin myös tietokoneen, koska en omista semmosta tällä hetkellä. Ääh.

2 kommenttia :

  1. Iiiiiihanan värikäs asu! Mä olen itse pääsääntöisesti aika huono käyttämään värejä. Sulla ne näyttää ihanilta. :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Mulla on vähän tapana jumiutua mustavalkoseen, oon yrittäny oikein tsempata näitten värien kans! :') Ja vähän taidan olla kans sellanen että jos nyt väriä laitetaan niin laitetaan sitten kunnolla :D

      Poista