31.3.2014

Päivä kuvina

Päivä kuvina -postausta toivottiin, ja tässäpä ois nyt sit moinen. Kyseessä on lauantai, joka osoittautuikin oikein mainioksi päiväksi :) Ja näin se siis meni.

Klo 7:00

Herätys ja suihkuun. Meinasin luovuttaa tän postauksen kans jo tossa vaiheessa, ei vaan millään kiinnostanu räpsiä mitään kuvia klo 7 lauantaiaamuna :D P.S. Oonko pikkusen obsessiivinen ton värimätsäilyn kans, suihkussakin on purnukat värin mukaan hyllyllä.

Klo 7:30

Lauantaina sattui olemaan myös ton paremman puoliskoni synttärit, joten aamulla vähän paketoin lahjaa ja puhaltelin iloisia ilmapalloja lattian täyteen. Mää tykkään hirveesti järkkäillä kaikkia tämmösiä ylläreitä hihii.

Tein kans eväitä töihin. Syön aina ekana töissä aamupalaleivän, joka noudattaa melkeen aina tota samaa kaavaa. Kananmunaa ja jälkiuunileipää. Basilika on kans maailman parasta leivän päällä! Ja tietty oikea voi.

Sain kans kammattua naaman ja lätkästyä ton mun perus arkimeikin naamaan. Meikkivoide + puuteri + ripsari + kulmat + vähän kajaalia.

Klo 8:30

Ja mars töihin!

Töihin mut kiidättää aina uljas ratsuni, violetti ja paskin ikinä omistamani polkupyörä. Käsijarru ei toimi, ohjaustanko löystyy ittestään, kettingit pitää ihmeellisiä ääniä, ketjusuoja on hävinny jonnekin ja kaiken hyvän lisäksi vaihteet on paskana ja ne on tietenkin jäänyt sille isoimmalle vaihteelle, mikä on oikein mukavaa varsinkin tolleen ylämäessä. Mulla on Oulussa 60-luvulta oleva Jopo, ja tuon niin sen kyllä tänne heti kun toi pyörä lahoo lopullisesti. Pelkään vaan et se sit varastetaan heti. Mut joo, mun pyöräilyreitti töihin on tosi kiva about 2km pelkkää pyörätietä ja suurin ärsytys on siis toi paska pyörä :D

Klo 9:00

Onnellisesti töissä. Lauantaisin mun homma on usein kahvion laittaminen kuntoon, ja siihen kuuluu myös pullien paisto, jota oonkin harrastanut jo vuodesta 2007 eli aika rutiinilla sujuu moiset :D

Ärsyttävintä lauantaisin on se, et kahvia saa vasta sitten kun on itse pessyt ja huuhdellut pannut ja keittänyt kahvit. Tuntuu että päivä lähtee käyntiin vasta siinä kymmenen maissa kun on saanu ekan kupillisen naamaan ja loput työkaverit on valunu töihin ja liike avataan.

Klo 13:00

Lounastauko ja eväänä torstai-iltana tehtyä uunilohta, porkkanamuusia ja vuohenjuustosalaattia. Namnam. Töistä pääsinkin sitten neljältä :)

Klo 16:30-20:00

Kotona odottikin sitten hirveän näköinen luukku ja varsinkin keittiö oli aika mielenkiintoinen ilmestys edellisiltaisen kakun leipomisen jäljiltä. Kävin kaupassa ja siivosin kämppää.

Keksit ja karkit pääsi omiin kippoihinsa.

Muistin jopa pedata sängyn.

Jossain välissä kerkesin kans laittautuun, vaatekriisiäkään ei ollu kun tiesin jo etukäteen et haluan laittaa päälle just ton mekon. Harmi ettei oo asukuvaa :(

Klo 20:00-0:00

Vieraat alkoi saapua ja tein mojitot. Kävin hakeen kaupasta vielä pillejä, jotka olin tyystin unohtanu ja mojito on semmonen drinkki joka vaatii pillin ellei sit halua nieleskellä noita mintunlehtiä, joka ei oo ehkä tarkotus. Olin ostamassa kans röökiä mut multa kysyttiin paperit eikä mulla tietenkään niitä ollu, kiva selitellä sitä perinteistä "mutku ne jäi kotiin" siinä kassalla :D

Kakkukuvat epäonnistu täysin, eikä kakusta mikään kaunis tullu, mut oli se kyllä järjettömän hyvää! Kuorrutuksen päällä oli Marianne-rouhetta ja reunat koristelin kokonaisilla Pätkiksillä. Kakku kelpas myös vieraille, ja meitä oli siis yhteensä 6 täällä alottelemassa. Pelattiin Toni Haukkaa pleikkarilla, syötiin kakkua jne.

Tää on mun lempikuva tolta illalta, harmi et PSP pilas ton täydellisesti. Täytyy kokeilla viel joku päivä jos saisin muokattua tosta jotenkin järkevän näköisen. Tarvittiin lisää istumapaikkoja, ja onneks parvekkeelta löyty sit joku tommonen hirvee muovituoli :D

Klo 0:00-2:30

Päädyttiin tietysti Rumaan. Meno oli suht kyseenalainen.


Yllättäen kaikilla tais olla long island kädessä. En oo uskaltanu kattoo viel tilin saldoa, voi olla masentavaa luettavaa.

Semmonen lauantai se, oli kivaa vaikka seuraavana aamuna ei sit enää juurikaan naurattanu. Oisko teillä vielä jotain postaustoiveita heittää? 10 faktaa musta on ainakin tulossa ulos jossain vaiheessa :)

4 kommenttia :

  1. Ihanaaihanaaihanaa aamukuva oli söpö :D Ja toi kuva missä on noi karkit ja keksit kulhossa on superhieno! Ja kakku näyttää just hyvältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha tänks, musta toi aamukuva on vaan kujanen :D Kakku oli hyväääääää!

      Poista
  2. Kakku oli kyllä mahtihyvää. Hauska olta kokonaisuudessaan, vaikka tuliki oltua yllättävän.. hyvässä kuosissa, hah! Millo uusiksi?

    - Hipstersister

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä että maistu, me syötiin sitä vielä koko seuraava viikkokin :D Jep, kuosi on hieno asia, pitää ottaa uusiksi taas! Kohta pääsee ulos pussikaljalle :)

      Poista