29.4.2014

Superlöytöjä kirppikseltä

Kävin sekä sunnuntaina että maanantaina kirppiksellä metsästämässä uusia farkkuja töihin. Farkut löyty joo, mutta sen lisäks löysin pari muutakin aivan huippua juttua.

Ehkä paras löytö oli kaks paria Converseja ja vielä just mun koossa. Olihan ne pakko sitten kotiuttaa. Sarjistossut oli kympin ja turkoosit 27€, aika kalliit joo mutta noi oli todella hyvässä kunnossa ja vieläpä mun tän hetken lempivärissä. Käytin noi eilen pesukoneessa ja tuli tosi hyvät. Pitäis kyllä varmaan ostaa näihin ja muihinkin Consseihin uudet nauhat :)

Superlöytö oli kans Pink Floydin alkuperäinen LP Wish You Were Here. 5€ ja täysin naarmuton.

Ja tää toppi olikin jo asukuvassa. Just kun valitin ettei mulla oo mitään kivoja löysiä toppeja. No nyt on.

Tää oli kans aivan paras löytö, JC:n luonnonvalkoinen neule 0,30€ (!!!). Mietin hetken onko järkee ottaa tota kun kesä on tulossa, mut sit tajusin et toihan on just eikä melkeen semmonen neule mitä oon metsästäny varmaan kaks vuotta tuloksetta. Täydellinen malli, väri, kaula-aukko ja pituus. Pitkät hihat mut semisti cropattu malli, jonka oon todennu parhaiten sopivan omalle kropalleni. Sitä paitsi tän voi viileinä kesäiltoina heittää sen hulmuavan kukkamekon päälle. Tossa samassa pöydässä oli muitakin superhalpoja kivoja juttuja, esimerkillistä toimintaa. 

Ja sitten ne farkut. Täydellisesti istuvat pillit (lahjekin jopa sopiva, whaat) 3€. Napsin ostoskoriin summanmutikassa sopivalta näyttäviä tummia farkkuja koriin ehkä 10 paria. Muun värisistä on turha haaveilla, koska muistutan työpäivän jälkeen aina enemmän nuohoojaa kuin myyjää. Mut joo kaikki muut farkut oli huonoja, ja miten voi sattua et löysin nää ja tais olla vielä kasan halvimmat.

Merkki mua jäi hämään, ja piti vähän Googlailla. Aeropostale osottautuikin aika mielenkiintoseks merkiksi, farkkuja irtos 15 dollarilla. Pitää laittaa korvan taakse kun tartten taas uusia farkkuja. Nää on nimittäin todella hyvälaatuiset, vähän samantyyliset kuin Dr. Denimin jeggingsit mutta paljon jämäkämpää kangasta. Halusin kans kesäks jotkut ohuemmat housut, meillä kun on monesti töissä aika kuuma. Nyt vaan harmittaa että edellinen omistaja on leikannu kokolapun pois (miksi?? kaikki muut laput oli jätetty, joten ainakaan kutittamisesta ei voinu olla kyse), enkä siis tiedä minkä kokoiset farkut mun pitää tilata ens kerralla. Ääh.

Mut joo, mitä tykkäsitte löydöistä? Ai niin, ja nään niin ton neuleen ja noi farkut yhdessä, ihan täydellinen pari :) Harmittaa kans et löysin täydellisen armykuvioisen parka-takin joka ois ollu 3€ mut en ottanu sitä heti ja joku muu vei sen :'( Oon ettiny semmostakin iät sun ajat.

P.S. Oon onnistunu repiin jostain ittelleni blogistressin (!). Mulla ois ihan hirveästi postattavaa, mut ongelma on ajanpuute! Kuka taikois lisää numeroita kellotauluun?

6 kommenttia :

  1. Mahtavia löytöjä! Converset ja tuo neule etenkin!

    Milla / millamainen

    VastaaPoista
  2. Se ihana fiilis kun kirpparilta löytää kengät omassa koossa! Voittamatonta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja kun löytää vieläpä useemmat.. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Mää oon kyllä niin fiiliksissä varsinkin noista Consseista ♡

      Poista