12.5.2014

2x Ray Ban

Sain vihdoin perjantaina mun uudet lasit! Ja koska Instrulla oli taas tarjouksena arskat vahvuuksilla kaupan päälle (ainakin melkein..), niin sain kans arskat. Koska muuten oisin vaan sokee kun aurinko paistaa.

Eikö oo hienot uudet lasit? :D Halusin samantyyliset kuin vanhat, ja kokeilin varmaan miljoonat eri lasit ja kaikissa oli joku vika. Myyjä sitten sanoi että kyllä täällä näyttäs olevan vielä noi samat kehykset kun sulla on nyt, ja niinhän siinä kävi et täysin samat rillit on mulla taas. Ainoo ero et nyt näkee taas jotain.

Kaupan päälle sain kuukausipiilarit, ja mulla ei siis oo ollu aiemmin piilareita. No, ei siinä mitään mut en vaan yksinkertasesti saa niitä silmiini. Optikko laitto ne mulle päähän ja melkeen porasin kun yritin saada niitä illalla pois ja ne ei vaan lähteny millään. Mua ärsyttää taistella niitten kans, mut ei kai se auta kun harjotella. Mua pelotti aluks maailman eniten sörkkiä omaa silmää, mut enää se ei juurikaan ällötä, mut jostain syystä kun saan linssin silmään se tarttuu mun sormeen vaan kiinni eikä pysy siellä silmässä aaarghhhhhh. Onko täällä muita kohtalotovereita? Kauan teillä kesti saada linssit silmään?

Kiva muinaispöly tossa lasien päällä, en sit huomannu kun kuvasin.
Arskat on sit tosiaan Ray Banin Clubmasterit. Olisin halunnu Aviatorit, kun ne sopii parhaiten mun naamaan (mulla oli joskus isän 80-luvun Aviatorit, mutta joukkuekaveri nyysi ne multa >:( ), mut valitettavasti niitä ei saanu vahvuuksilla. Täytyy siis odottaa et opin piilareitten käytön tai et pääsen sinne kauan haaveilemaani laser-leikkaukseen, johon säästän koko ajan rahaa. Voin sit ostaa ne lasit ilman vahvuuksia.

Wayfarerit mulla jo onkin vahvuuksilla, joten päädyin noihin Clubmastereihin hetken epäröityäni. Mut nää sopii oikeestaan mun naamaan aika kivasti, paljon paremmin kun noi old school - Wayfarerit. Ja noitten mukana tuli ihana ruskee kotelo! Mulla onkin noita reiskan mustia koteloita jo kolme :D

Muuten tää viikonloppu onkin menny aika rauhallisissa merkeissä. Lauantaina olin 3h orkesteritreeneissä ja sen jälkeen käppäiltiin vihdoin Andy Warhol -näyttelyyn! Harmi ettei siellä saanu kuvata mut siellä oli siis kaikki ne legendaariset Warholin työt Marilynistä ja Campbellin soppapurkeista valokuviin ja Velvet Undergroundin banaani-LP:seen.

Kuvasin sit paluumatkalla Hämeenpuistossa hatutetun patsaan, joka oli mun mielestä aika hieno.

Sunnuntaina olin sit tosiaan noihin lauantain treeneihin liittyen keikalla, joka oli aika random. Kaikesta sitä palkkaa maksetaan :D Oon ehkä kuuro kun noi kaks tuubaa tööttäs tossa vieressä, ja muutenkin kyseessä oli puhallinorkesteri joka on aina aika raastavaa touhua korville.

Keikan jälkeen kiidettiin mun isovanhempien luo äitienpäiväruualle ja -kakulle. En sitten tajunnu ottaa kuvaa mun tädin tekemästä maailman hienoimmasta juustokakusta! Oli muuten hyvääkin.

Nyt nautiskelen sit marjoista ja hedelmistä ja tietty kahvista. Onko tää muuten se kuva mikä pitäis olla otettu valkosella pöydällä ja tossa pitäis olla joku naistenlehti ja jotain kukkia rekvisiittana? :D Taatelit on muuten sairaan hyviä, jos ette oo maistanu niin suosittelen!

Meillä on Pulmun kans vähän väsyneet tunnelmat tänään. Tosi helppo muuten postailla kun joku on tänään oikein hellyydenkipeä ja alkaa heti näykkiä jos en oo koko ajan rapsuttamassa. Kanithan monesti näykkii kun osoittaa kiintymystään, tosi kiva tapa joo. Ja melkonen rumpali on tostakin tytöstä tullu viime aikoina!

Semmosta tänne, nyt pitäis käppäillä postiin kun mulle on tullu joku mysteeripaketti, vaikka en oo tilannu mitään :0 Leipä on kans loppu ja mun aamuhan ei lähde käyntiin ilman jälkiuunileipää, eli kauppaankin pitäs raahautua. Ois kans hirvee hinku mennä vähän kirppisteleen ennen soittotuntia :)

3 kommenttia :

  1. Aaaargh, kateus ! Meikä haaveilee noista clubmastereista valkosena, vaan saahan sitä haaveilla ku rahaa on just ja just ruokaan :'D ehkä joskus isona sitte !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa :D Hei valkoset oiskin muuten aika ihanat! Vähän sama täällä, noi vaan kannatti ottaa kun sai halvalla silmälasien oston yhteydessä :)

      Poista
  2. Lasit sopivat sinulle jumalattoman hyvin! Kuinka voimakkaat lasit ovat? (plussina/miinuksina)

    VastaaPoista