1.6.2014

Kirppislöytöjä taas!

Viime kirppisreissulla Radiolle löysin taas kaikkee jeejee kivaa. Tarkotus oli mennä ihan vaan varaan pöytää (joka on muuten varattu ajalle 9.6.-14.6., stay tuned!), mut tietenkin piti mennä löytään kaikkee superkivaa. Kuten tommonen aivan upee inkkari-jumpsuit, joka oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Löysin kans kerrankin pari just eikä melkeen sopivaa takkia. Ruutu-biker lähti mukaan heti kun sen näin ja jopa kokokin oli täydellinen. Tykkään eniten just tommosista lyhyistä rotseista. Myös perusmusta bleiseri on ollu jo vaikka kuin kauan etsinnässä ja nyt löyty sit semmonenkin ja vieläpä just oikeen kokoinen! Bleiseri on tarpeellinen paitsi keikka-asuna, mut kans mekkojen kaverina. Käytinkin sitä jo tässä asussa. Mulla on aina hirveet ongelmat mitä laitan mekon päälle lämmikkeeksi ja nyt on sekin ongelma ratkaistu ja mun ainoan trikoo-liehukkeen käyttöpäivät väheni puolella. Raukassa kun ei sitä kangastakaan enää juurikaan oo :').

Tossa sitten vielä vähän yksityiskohtaa materiaaleista. Rakastuin ton bleiserin violettiin vuorikankaaseen ja pilkulliseen liinaan ♥.

Löysin kans kaks kivaa paitaa, toinen on tommonen polttokuvioitu ihanuus ja toinen ihanan pehmee neule.

Tää on sopivan simppeli yhdistettäväks melkeen mihin vaan.

Oikee superlöytö oli kans noi Caterpillarin kengät, jollasista haaveilin jo viime talvena mut budjetti ei oikeen taipunu moiseen ostokseen. Nyt löyty sit tasan mun kokoset yksilöt muutamalla eurolla lähes käyttämättömänä! Katoin just et uutena näitten hinta on semmoset 150€, eli aika hyvä säästö mun mielestä :)

Viimenen löytö olikin sit tuunausta varten, ja se oli tommonen ihanan paksulla ketjulla varustettu kaulakoru.

Mulla on ollu jo pitkään visio tehdä tommosesta jostain vanhasta H&M:n sydänkaulakorusta tommonen vähän rouheempi, ja toi ketju oli just sopiva tähän tuunailuun. En ees ajatellu et laittaisin siihen tommosen lukon, mut toi sopii mun mielestä sairaan hyvin tohon tyyliin. Me likes. Iskeekö teihin? :) Oon tosi nirso korujen suhteen, korvissa ja naamassa on aina mustat korut, ranteessa aina sama hopeinen paksu ketju ja muutenkin tykkään isosta ja näyttävästä (ja painavasta heh). En voi sietää mitään pientä piiperrystä ja ohuet ketjut on mun mielestä vaan masentavia mulla itselläni. Tosin tää on kans melkonen helpotus kun en oikeestaan koskaan himoitse mitään uusia koruja. Kannatti varmaan sanoo, ihan varmaan Ebay huutaa muutaman minuutin päästä..

8 kommenttia :

  1. Toi jumpsuit on kyllä täydellisyyttä! Ja ihan kreisiä että caterpillarit löyty noin halvalla :D tän takii kesälläkin kannattaa pitää silmällä talvijutskia ;)

    http://beautyqueensintears.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, niin on! Ja joo, tuntuu aina vähän tyhmältä kesällä ostaa talvijuttuja mut monesti ne parhaat löydökset on just jotain off-seasonia :)

      Poista
  2. nää kirppislöytö postaukset on aina ihan parhaita :D! ja vitsi miten hyviä löytöjä taas teit, tykkään erityisesti tosta ekan kuvan jumpsuitista :)!

    ♥: Sofia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiva, määkin tykkään käydä tämmösiä aina vilkuilemassa! Jumpsuit on munkin lemppari :)

      Poista
  3. Anonyymi6/6/14 10:08

    wau mitä kaikkea kivaa oot löytänyt, itsekin aina mietin, että pitäisi mennä kirppareita kiertelemään, mutta aina se jää, no onneks on varattu oma pöytä nyt niin ainakin on syy mennä kirpparille :)

    by-mmaria.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa mennä! En käy nykyään muissa kaupoissa ollenkaan (paitsi netti- :D). Mulla on kans nyt pöytä ja yritän olla just kattelematta muita pöytiä ettei mee kaikki voitot siihen :D

      Poista
  4. Tosi hyviä löytöjä, varsinkin noi kengät! Ihan törkee säästö. Kauhee hinku tuli nyt itsellekin lähteä kirppikselle, haha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä, en voi uskoa et lähti noin halvalla ja vielä ihan uudet! Haha, mulle iskee kans aina kirppishinku kun näkee blogeissa/instassa kirppislöytökuvia :D

      Poista