10.6.2014

Kuukauden kuvia 5/2014

Huhhuh, tässäpä tää nyt vihdoin olis, kuukauden julkaisemattomat kuvat 5/2014. Luulin eka et mulla ei ois mitään kuvia edes, mut jostain näitä sit löytykin 33 kpl. Edellisen kuun postauksen voi kattoo täältä. Melkonen työvoitto tää postaus kyllä onkin, koska nää oli ekoja kuvia joita aloin tällä ompulla muokata, ja jälki on siis sen mukainen. Osa on jo parempilaatusta, eilen muokattua matskua.

Toukokuussa tutustuin vihdoin paremmin mun puhelimen kameraan, ja löysin sieltä ton panoramakuvauksen. Oli sit pakko ottaa muutama testiruutu ja aika hauskoja nää on!

Toukokuu alko tietty vapusta, ja mää hippeilin vappupäivänä kotona oikein antaumuksella.

Vapun jälkeen (ja aikana ja vähän kans ennen) olin aika ahdistunut tulevista pääsykokeista, ja ne olikin sit heti 5.5. Sen jälkeen oonkin ollut ihan tyytyväisin mielin, jos en pääse niin sitten pitää keksiä jotain muuta, mut toivon kyllä niin paljon että mut otettais sisään. Aargh.

Toukokuu on muutenkin aina soitto- ja keikkakuukausi (joulukuun lisäks) ja tääkään ei ollu poikkeus. Huikein juttu oli varmaan meidän sinfoniakonsertti P-Hämpissä, maanalaisessa parkkihallissa, joka olikin melkonen mediaspektaakkeli ja sai Aamulehden arvostelussakin viis tähtee :) Samalla viikolla oltiin keikkailemassa kans Jämsässä, ja mulla oli äitienpäivänä palkkakeikka puhallinorkesterissa.

Treenailua ennen Hämpin keikkaa.

Lähdössä Hämpin jälkeen karonkkaan, joka olikin tosi jees. Hyvää ruokaa, paskoja juttuja ja hyvin minimaaliset jatkot meillä juoden rommia ja helvetin pahaa Soda Streamin zero-colaa.

Mua huvitti kans tän talouden esiintymiskengät. Meillä kun on vaatimattomat 11 numeroa erikokoiset monot. Oon muuten taas ihan innoissani noista Palmrotheista, maksoin noista joskus 2e kirpparilla ja löysin nää pitkästä aikaa keikkakäyttöön. Ihan parhaat. Vaatis ehkä pienen huollon ja uudet nauhat.

Pääsykoe- ja konserttirumban jälkeen oon alotellu soitteleen uusia biisejä, ihanaa. Kyseessä kaks bassolempparia, joista toisesta tulee lapsuus mieleen kun isä tota aina soitteli ja mää napitin vieressä. Oon muuten miettiny miten helppoo viulisteilla on kun niillä on tasan tuo yks nuottiavain (kaikki varmaan tietää ton perus koukeron) ja meidän pitää lukea kolmea avainta.... Ai niin ja toukokuussa sain tosiaan sen musiikkiopiston perustason päättötodistuksenkin :)

Soiton ja töiden lisäksi oon kans yrittäny vähän rentoutua ja nauttia superihanista keleistä.

Oon alkanu jostain syystä fiilistellä enenevissä määrin ukkosesta ja lämpimistä sadepäivistä.

En juurikaan juo limpparia nykyään mut kylmä tölkkikokis vaan kuuluu kesään.

Ja päämäärätön autoilu. Vielä siistimpää ois päämäärätön moottoripyöräily, mut kortti antaa odottaa vielä itseään.

Pari lukuisista shortsiasuista, jotka oon heittäny päälle hikisenä töitten jälkeen.

Kesäminä. Toukokuussa sain uudet rillit, arskat ja piilarit, joita en vieläkään silmiini saa. Yhyy.

Tapahtumien puolesta toukokuussa oli sit Tolonen-dokumentin kattelua leffassa, Warhol-näyttely, äitienpäivälounas isovanhemmilla, Pispala-karnevaali ja tietty Muotikirppis!

Muotikirppisasu oli siis toi. Otin muutaman asukuvan kotona ennen lähtöä mut ne jäi sit julkasematta kun laatu oli aika surkee.

Hellepäivinä tuskastelin töihin lähtöä kun olisin mielummin paistatellu päivää jossain ulkona. Pahin tais olla yks maanantai, jolloin oli poikkeuksellisen hyvä keli.

Tuskailin kans sitä et mulla ei ollu töissä mitään järkevää projektia sillon, mutta olinkin täysin unohtanu et se maanantai oli päivä, jollon me mennään meidän keskusvarastolle Hämeenlinnaan tilaan tavaraa. Ajeltiin helteessä 3 työkaverin kans autolla Hämeenlinnaan, ja nautiskelin vaan autoilusta ja siitä säästä. Varastolla oli tommonen sirkus, ja olin niin yllättyny miten hieno tosta varastosta oli saatu!

Tuolta sai ilmasta ruokaa ja juomaa ja oli kaikki kakut ja seisovat pöydät ja muut. Mää keskityin sit ton kokiksen lipittelyyn kun sitä oli tarjolla lasipullossa. En muuten vieläkään voi uskoo et toi kuva on mun kännykällä otettu!

Pulmulla on ollu kans jännää tässä kuussa.

Rento meininki. Mua niin naurattaa kun tuo kani on viime aikoina vetäny levyksi ihan vaan keskelle lattiaa.

I iz here. Ennen Pulmulle kelpas vaan tarkkaan valikoidut viileät nurkat, mutta nyt käy ihan tommonen matonreunakin, tai ei oo niin väliä onko sitäkään. Mää en kestä miltä tuo jänis näyttää! :D

Neiti on kans riehunu (perinteinen kesäriehuminen), ja hyväksi jäähypaikaksi on osottautunu tuo meidän kylppäri, jossa on tilaa juosta ja kans viileetä ja vessapaperin hylsyjä tuhottavana. Vessaharjatelineen kaataminen on myös kivaa, samoin täysien vessapaperirullien tuhoaminen.

Toukokuussa sain kans ihanan ylläripaketin äitipuolelta.

Kontrabassisten sind bessere Menschen.

Paketista löytyi uus Tangle Teezer ja jo perinteeks muodostunu ranskankielinen kirja josta kerkeen lukee aina 20 sivua ennen kun saan uuden :D

Oon kans tehny pari kivaa ja tarpeellista löytöä.

Todella perus, musta mekko Lidlistä (!!!) 7€. Täydellinen kesäkeikka-asu.

Uudet työkengät myös Lidlistä. Entiset valkoset oli jo todella hirveessä kunnossa ja nää oli ihan syötävän söpöt! Arvatkaa vaan näyttääkö enää tolta :D

Ruskeita koreja mun Expedit-hyllyyn Ikeasta. Expeditin valmistus kuulemma lopetetaan, toivottavasti noi korit säilyy valikoimassa! Haluaisin joka hyllyyn noi ruskeet korit, mutta joudun hankkiin niitä pikkuhiljaa etten mee konkurssiin.

Converse-pinosta on tullu kans aika eeppinen. Tosin laitoin noi beiget kengät just kirppikselle pitkän taiston jälkeen. Ne on mulle liian isot ja käytän niitä liian harvoin :(

Ihan lemppari on kans tullu tosta mun diy-kaulakorusta, en oo muuta käyttänytkään.

Ja ehdottomasti paras löytö oli tää. Tässä nyt vaan sniik piikkiä kun näätte tän ihan kohta kokonaisuudessaan, mut sen verran voin kertoa että oon rakastunu tähän ihan 100-0!

Ja onhan mulla taas niitä ruokakuviakin. Toukokuussa (ja myös kesäkuussa) mentiin ruuan suhteen vähän säästölinjoilla, ja sainkin pidettyä mun ruokabudjetin aika pienenä.

Lohta on saanu edullisesti ja sitä on myös syöty.

Yks sairaan hyvä ruoka, paahdetut kasvikset, menossa uuniin.

Wokkia on kans tullu syötyä aika kiitettävästi, kiintiö alkaa olla melko täynnä, mut se on halpaa.

Työkavereitten mielestä mulla on aina masentavat eväät :D Vedin koko toukokuun soijanakkeja tai -pullia, kananmunia ja raejuustoo. Kasviksia on ollu aika vähän kun oon yrittäny säästää.

Semmonen toukokuu se, tuli taas muutaman nälkävuoden mittanen postaus mut ei voi mitään. Ens kuussa toivottavasti taas parempia kuvia kun pääsen vauhtiin ton Photarin kans.

2 kommenttia :

  1. Nälkävuoden mittaukset postaukset on just parhaita :D Mut anyways, sitä tulin tähän mainitsee et linkkasit sun blogin mun postaukseen ni valitsin JUST SUN BLOGIN PARHAIMPIIN PALOIHIN WOOHOOO, käy tsekkaa mitä kirjotin susta ^^

    http://jiidamandas.blogspot.fi/2014/06/linkkaa-blogisi-parhaimmat-palat.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei siistiä kivaa jee! :) Haha oon kyllä aika lahjakkuus nälkävuosipostauksissa. Jos ei oo paljon kuvia niin sitten tuntuu olevan paljon jotain mukatärkeetä asiaa :D

      Poista