18.6.2014

Pikku Paratiisi

Sain joku aika sitten kutsun bloggari-iltaan Pikku Paratiisi -nimiseen kahvilaan. Pikku Paratiisista saa mm. smoothieita, raakakakkuja ja erikoiskahveja, joten mua ei kahta kertaa tarvinut houkutella paikan päälle :)

Me saatiin maistaa After Eight -raakakakkua, joka oli aivan sairaan hyvää. Kakkupalasen kylkeen tuli suklaakonvehti, joka oli sekin erittäin hyvää. Teen tosiaan itse raakasuklaata, ja oon todella tykästyny sen makuun, ja varsinkin siihen että suklaa maistuu suklaalta eikä maito-sokerimössöltä (juu, on sekin hyvää tietysti mutta ei mun mielestä enää oikeeta suklaata). 

Erityisplussa kakulle tuli pähkinättömästä pohjasta. Rakastan pähkinöitä, mutta kun tuo toinen ei pysty syömään mitään siihen viittaavaakaan, on raakakakkujen teko sittemmin jäänyt. Nyt ois sitten jonkinlaista ideaa kans siihen pähkinättömään versioon :)

Kahvi oli kans erittäin jees :) Mun hiukset taas sateen ja tuulen jäljiltä ei.

Kuvailin kans vähän tota menua.

Pikku Paratiisista löytyy kans useita teoksia pläräiltäväksi, ja Pikku Paratiisi järjestää myös erilaisia kursseja ja koulutuksia. Heh, syön muuten just samalla perusmättöäni maitorahkaa pellavansiemenrouheella :')

Saatiin myös smoothiet, jotka ei menny pieleen nekään. En tykkää hirveen makeesta ja onneks noi ei ollu yhtään liian makeita, vaan just hy-vää.

Paikan päältä voi myös ostaa raakasuklaajuttuja ym. terveysruokajuttuja.

Semmosta kivaa taas, kiitos Pikku Paratiisille illasta :)

6 kommenttia :

  1. vaikuttaa tosi kivalta paikalta. toi kakku on superhyvän näkönen!! nyt rupes tekee mieli suklaata...

    VastaaPoista
  2. oii näyttää tosi kivasti sisustetulle, viihtyisälle paikalle ja varmasti syömingitkin on hyviä:)

    http://by-mmaria.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli se kyllä, varsinkin noi ihanat raakaherkut!

      Poista
  3. ihana blogi sulla! kivoja kuvia :)
    haluaisitko tsekata mun blogin.

    www.ida-alexiina.blogspot.fi

    VastaaPoista