14.7.2014

Midsummer

Viimeistään näiden kuvien myötä tuli taas hirvee hinku mökille, mut harmi et semmosta sopivaa vapaata ei oo tän kesän osilta näköpiirissä. Mut joo, tässä nyt sit ne juhannuksen järkkäriotokset. Laatu ei edelleenkään päätä huimaa, enkä tiedä onko vika mussa vai Flickrissä mut enempää en kertakaikkiaan jaksa tapella ja näillä eväillä mennään jatkossakin. Tän päivän huipentuma oli taas kolmen tunnin googlailu ja tuhoutuminen.

Tommonen sisilisko-kaveri viihdytti mua useempaan otteeseen ja sain kerrankin onnistuneen kuvan. Joka ei tässä näytä sit yhtään miltään, kiitos vaan tekniikka.

Jussiviikonloppu alko tällä kertaa kokon poltolla.

Muutamaan otteeseen oli kans aivan peilityyntä, nää kuvat huijaa kyllä sen verran että oli aivan sairaan kylmä.

Olin kans ajoittainen sotaleski kun noi serkukset oli keksiny niinkin kivan ajanvietteen ku airsoftin. Tosi kiinnostavaa. No, toisaalta kiinnostavampaa ku viikonlopun toinen pääaktiviteetti: potkupallo. Yngh.

Päästiin me kans veneileen yks ilta, mut ei nähty yrityksistä huolimatta vieläkään saimaannorppaa, vaikka semmonen oli kuulemma joskus tupsahtanu kalliolle makoileen kun siinä oli ollu jengiä istumassa.

Veneretkellä näky aika hienoja usvaisia maisemia.

Ja sen päätteeks aika uskomaton auringonlasku.

Oli kans pari shakkimatsia, ja nyt en kyllä pelaa enää ikinä!!!! Koska hävisin :( Lupasin jo ekan pelin jälkeen etten muuten enää pelaa.

Bassoa piti vähän kans viritellä tuolla saaressa, todellakin paras mesta leirilämmittelyjä varten. Oli aika rento juhannus tällä kertaa ja sai vihdoin nukkua kaikki vuosisadan univelat pois, jotka tulikin kerättyä sit tuplana takas seuraavan melkeen pariviikkosen leirin aikana. Seuraavaks sit Oulun kuvia, ehkä jotain Tampere-juttuakin pian taas vaihteeks :)

2 kommenttia :

 1. Aivan mielettömän ihana blogi sinulla! Liityin lukijaksi <3

  Käy ihmeessä kurkkaamassa myös minun uusi blogini, jos kiinnostaa :)

  <3: http://sofialaurent.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti hirveesti, piristi kummasti päivää :)

   Poista