9.8.2014

Back to School

Koulu alkaa maanantaina, jee! Ihana vaihtaa maisemaa hetkeksi, työpaikan käytävät on viime aikoina ollu ahtaita, kuumia ja ahdistavia. Ja mikä parasta, saa pitkästä aikaa näyttää omalta itseltään, eikä tarvi aina miettiä et minkähän pitkähihaisen paidan tänä aamuna pukis mustien pillifarkkujen kaveriks. Plaah.

Siitä innostuneena fiilistelin muutamia juttuja koulun alkuun ja kasasin neljä erityylistä asukokonaisuutta koulun alotuspäivälle :)

Eka asu on totaalisen girly girl pastelliväreineen. Hieman rouheutta asuun tuo mustat ylipolvensukat, joiden ennustan tänäkin syksynä olevan yksi mun käytetyimmistä asusteista. Mun vaatekaapissa ois tommosten kenkien menevä aukko, tosin valkonen ei ehkä oo se mun eka valinta, mut esim. konjakinruskeet voisin ilomielin kotiuttaa. Mulla ei nimittäin oo yksiäkään tommosia välimallin kenkiä, kaikissa on joko 10cm korko tai sitten ei pohjaa ollenkaan. Tommonen reppu multa löytyykin jo sinisenä, ja sitä on varmaan kaikki tuijotellu jo kyllästymiseen asti kun en oo juuri muutakaan viime kuukausina käyttäny.

Toinen asu onkin sit yks mun ikuisuuslemppareita, väriyhdistelmä sininen-valkonen-konjakki. Tää on mun go-to asu aina kun pää lyö tyhjää, ja tää taitaa olla jo neljäs syksy kun tommosta asukokonaisuutta fiilistelen. Kaiken a ja o on laadukas denim, laadukas nahka ja laadukas villa. Noi ei mee ikinä vanhaks ja siks voinkin hyvillä mielin panostaa kyseisiin juttuihin.

Kolmannessa asussa ei myöskään oo mulle mitään uutta, pukeudun samalla kaavalla suurimman osan vuodesta. Musta ja valkonen on vaan parasta ikinä, etenkin raitojen ja pilkkujen muodossa. Myös yhdistelmä nahka ja pitsi miellyttää aina mun silmää. Muutenkin jokainen asuste tossa kuvassa on niin 100% mua, ja käytän noita juttuja vuodesta toiseen. Ainoastaan tommonen söpö raitareppu multa uupuu, mut ehkä pärjään ilmankin ;) Shortsien ja sukkisten tilalta käy oikein hyvin myös ne mustat pillit.

Ehkä ainoo muutos mun pukeutumisessa viime vuosina on ollu maanläheisyyden hiipiminen mun asuihin ja myös ajatuksiin ja elämään ylipäätään. Kierrätetyt jutut on tosi jees mun mielestä, ja monesti esim. kirpparilla pääsee välillä yllättyynkin omasta tyylistään, kun mitään tiettyä ei oo valmiiks saatavilla niinku ketjuliikkeissä. Mun shoppailu kun tosiaan nykyään perustuu second hand -löytöihin ja harkittuihin nettiostoksiin, joiden metsästys tosin usein turhauttaa kun semmosta mitä haluan ei tunnu olevan olemassa :D Mut joo, mun pitäis vissiin hankkia noi Vansin lo guate pro slip onit, koska näytän haaveilevan niistä yhä. Ruskeet shortsit ja sinapinkeltanen toppi ois kans kiva omistaa, tuun taas niin ylikäyttään sinapinkeltasta kun syksy tulee. Nahkareppu on yks mun ikuisuuslemppareita, ja kaapista löytyy myös tommonen aztec-printillä varustettu pidempi neuletakki :)

Löytykö lemppareita? :)

2 kommenttia :

  1. Great choices. Preppy or rock are definitely my favourites :)

    www.sunsetdesires.blogspot.co.uk

    VastaaPoista