6.8.2014

Windy Wednesday

Morning! Kuumat kelit jatkuu ja mikäs sen mukavampaa (kun on ilmastointi hehheh). Kaipasin päälle jotain simppeliä, ja tällä kertaa shortsit vaihtu pitkään hameeseen. Ton mitta mua ehkä ärsyttää hieman ja aloin muuten just visioida miltä toi näyttäis semmosen läpinäkyvän päällikangasliehukkeen kans! Oon haaveillu semmosesta hameesta jo pitkään, tosin ehkä hieman lyhyempänä.

Crop topit on näköjään tehny paluun mun vaatetukseen, ne onkin lojunu kaapissa pölyttymässä jo muutaman vuoden ajan, joten ihan hyvä et niillekin tuli taas käyttöä. Lapsuuden Spice Girls -paitojen  ja teiniaikojen hirveyksien jälkeen oon visusti pysyny erossa keskivartalon vilauttelusta, mutta tommosen korkeevyötäröisen hameen kans toi onkin ihan toimiva yhdistelmä! Pitänee kokeilla samaa korkeevyötäröisten shortsien kans :)

Viime aikoina mua on kans ärsyttäny, etten osaa tehdä omalle tukalle mitään. Sitä kun kuitenkin riittää, niin ois kiva jos ois muitakin variaatioita kuin piikkisuora ja luonnonkihara. Osasin ennen loihtia suoristusrautakiharat, mutta jostain syystä taito on päässy ruostuun tai sitten toi Cloud Nine ei vaan taivu siihen hommaan. Tänään päätin pitkästä aikaa yrittää, mut eipä noista mitkään Lauren Conrad -kiharat tullu vieläkään. Googlailin eilen potentiaalisia kihartimia, mut päätin sitten että suoristusrauta saa riittää, ja sen käyttöä aion siis harjoitella tulevaisuudessakin. Wish me luck.

Tänään on mun koko viikon ainoo vapaapäivä, ja samalla kans viimenen vapaapäivä ennen koulun alkua (ääk!). Aattelin hyödyntää ylimääräsen ajan niinkin laadukkaasti kuin tuhoamalla sen jo mainitun pyykkivuoren. En halua edes tietää montako koneellista on vielä tiedossa :D Haluaisin kans lähtee kirppisteleen johonkin vähän kauemmas, ja muutenkin harrastaa jonkinnäköstä maaseutumatkailua, mut meiltä viedään tänään just sopivasti auto eli eipä taida moinen onnistua :( Voi olla et meen silti tsekkaileen noi lähikirppikset, jos sinne ois eksyny jotain kivaa & tarpeellista. 

Psst. Räpsin tänään asukuvat 50mm:n sijaan 40mm:llä, tuntu heti et laatu parani hieman! Ainakin niissä alkuperäsissä kuvissa. Johonkin bittiavaruuteen se laatu vaan katoo kun kuvat pienentää :(

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti